social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο «τρίποντο» ο Βύρωνας στο Καματερό (0-2)

Μεγάλο «τρίποντο» ο Βύρωνας στο Καματερό (0-2)

Αποφασιστική νίκη και ίσως μία από τις σπουδαιότερες της σεζόν πέτυχε ο Βύρωνας στο γήπεδο του Καματερού, «κλείνοντας» ουσιαστικά μία θέση και στην Α' κατηγορία της επόμενης περιόδου!

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 2-0 της τοπικής ομάδας, που από την πλευρά της παραμένει σε δεινή θέση και βυθισμένη μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού στον 3ο όμιλο. Στο 35ο λεπτό ο Αναστασίου πραγματοποίησε φοβερή κούρσα, μπήκε στην περιοχή από πλάγια και με ωραίο πλασέ βρήκε δίχτυα για το 0-1, με τον Παππά να «σημαδεύει» δοκάρι πέντε λεπτά αργότερα, αποτυγχάνοντας να ισοφαρίσει. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με σουτ του Ζαφείρη στο 84ο λεπτό, γράφοντας το 0-2! Να σημειωθεί ότι μετά την αντικατάστασή του και ευρισκόμενος στον πάγκο της ομάδας του, ο Ιωακειμίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Διαιτητές: Μαράνος, Κατελανάκης-Καμπιώτης

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιάννης Μητρούσης): Αδρεοσόπουλος, Α. Παλυβός (61' Χαιρετάκης), Παναγιώτου, Βασιλάκος, Σταυρόπουλος, Μήτσης (53' Τσιργιώτης), Πιτέλης, Παππάς, Παπαϊωάννου, Κολονέρος, Κ. Παλυβός (53' Τσομπανίδης)

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ανδρέας Μηλιάς): Κουνέτας, Κυρμάζογλου (57' Κοντονάσιος), Καραμπάς, Κουμπαρούλης, Καλαντζής, Αναστασίου, Ιωακειμίδης (82' Καινούργιος), Σβίγκος, Ζαφείρης, Τσαβαλιάς (82' Μπαλαφούτης), Χάγιας (63' Πορτάλιος).

 


Σχετικά άρθρα

Κωνσταντόπουλος στο «ΦΩΣ» «Ας τελειώσει ο α' γύρος και να γίνουν play offs και play out»

Κουσάνας: Μας βοήθησε το φιλικό ώστε να δούμε πλεονεκτήματα και αδυναμίες [vid]

Ματς για... γερά νεύρα ανάμεσα σε ΑΟ Περιστερίου και Αθηναϊδα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35