social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βενάκης: Έχουμε τον πρώτο λόγο, αλλά δεν εφησυχάζουμε

Βενάκης: Έχουμε τον πρώτο λόγο, αλλά δεν εφησυχάζουμε

Με την επικράτηση επί της Δόξας Βύρωνος (2-0) η Αγία Παρασκευή πέτυχε να ξεφύγει στο +6 από τους διώκτες της, σε μία στιγμή που απομένουν επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Ο τίτλος του φαβορί έχει αρχίσει να της αποδίδεται από ολοένα και μεγαλύτερο μέρος της φίλαθλης κοινότητας του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, με τον Σήφη Βενάκη να αποδέχεται πως η ομάδα του πράγματι έχει τον πρώτο λόγο, αλλά να ξεκαθαρίζει πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάσει, εξηγώντας τους λόγους.

«Σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος, ήταν ένα πολύ κομβικό ματς αυτό με τη Δόξα και μία πολύ σημαντική νίκη αυτή που πετύχαμε. Ήταν μία δύσκολη νίκη, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος επίσης προσπαθούσε να πάρει αποτέλεσμα. Διαβάσαμε πολύ γρήγορα το παιχνίδι και καταφέραμε να βρούμε τη λύση» σχολίασε ο νεαρός προπονητής, για να αποκριθεί μετά από σχετική ερώτηση: «Ρεαλιαστικά αν δούμε τη βαθμολογία και με έξι παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, θα ήταν άτοπο να πούμε ότι δεν είμαστε φαβορί. Πράγματι, όλα κρίνονται από εμάς. Σίγουρα έχουμε τον πρώτο λόγο, όμως είναι ένα απρόβλεπτο πρωτάθλημα που δεν μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε. Σε αυτό το πρωτάθλημα, καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη. Όλοι παλεύουν για ένα στόχο! Για εμάς, τη μεγαλύτερη σημασία έχει το παιχνίδι με τον Κένταυρο και τίποτ' άλλο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35