social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από το Ηράκλειο η Νέα Ιωνία (2-4)

Πέρασε από το Ηράκλειο η Νέα Ιωνία (2-4)

Αυτό που ήθελε, πήρε η Νέα Ιωνία στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου και έμεινε «ζωντανή» στη μάχη της πρώτης θέσης, στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Σε ένα γειτονικό ντέρμπι που πρόσφερε γκολ, συγκινήσεις και αρκετές δυνατές μονομαχίες, η ομάδα της προσφυγικής πόλης επικράτησε με 4-2 απέναντι στο Ηράκλειο, που βλέπει το έργο του για αποφυγή του υποβιβασμού να δυσκολεύει.

Στο 18ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με φοβερή «βολίδα» του Παπαδόπουλου από τα 30 μέτρα, που έπιασε απροετοίμαστο τον Ντάλα (0-1). Τρία λεπτά μετά ο Υφαντής εκτέλεσε φάουλ με αριστοτεχνικό τρόπο, βλέποντας όμως την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι.

Με παρόμοιο τρόπο, αυτή τη φορά με τρομερό βολέ του Καλογερή στο 34ο λεπτό, οι ερυθροκίτρινοι έγραψαν το 0-2, θέτοντας γερές βάσεις για το «τρίποντο». Στο 45ο λεπτό ο Σταυρογιάννης βρέθηκε στο έδαφος στην αντίπαλη περιοχή από μαρκάρισμα αντιπάλου, όμως ο Παναγιωτάρας άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Λ. Ρόπα προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι, δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν. Αντ' αυτού, στο 77ο λεπτό ο Λιαπίδης έχασε την μπάλα χωρίς πίεση και ο Νησαριώτης που παρακολουθούσε τη φάση, έγινε κάτοχος της μπάλας για να πλασάρει ψύχραιμα για το 0-3. Τέσσερα λεπτά μετά (81') ο Κομνηνός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 με κοντινό πλασέ, για να έρθει στο τελευταίο δεκάλεπτο η αντίδραση από το Ηράκλειο, αλλά χωρίς αντίκρισμα. Στο 82ο λεπτό ο Γκρέμι σκόραρε από κοντά για τη μείωση του σκορ (1-4) και στο 88ο λεπτό ο Υφαντής μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Αντωνόπουλου από τον Παπαδόπουλο, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 2-4.

Διαιτητές: Παναγιωταράς, Ισσά-Καραγιώργος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Ντάλας, Ηλιακίδης (83' Τελχάι), Καλιακούδας, Λιαπίδης (83' Ιωαννίδης), Βακερλής, Τουγουντζόγλου, Υφαντής, Χρήστου, Σταυρογιάννης, Αντωνόπουλος, Αυγέρης (64' Γκρέμι)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Μάκης Ελμαλόγλου): Παπουτσής, Φραντζέσκος, Γκρόσιος, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Μπανιάς (81' Αχμέτ), Κομνηνός (81' Ντούνης), Παπαδόπουλος, Ντυρμίσι (61' Ούτσικας), Καλογερής (75' Νησαριώτης), Σισέ.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35