social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Mε Κολοβό ο Άγιος Θωμάς, 2-0 τον ΑΟΝΑ

Mε Κολοβό ο Άγιος Θωμάς, 2-0 τον ΑΟΝΑ

Επέστρεψε στις νίκες ο Άγιος Θωμάς έπειτα από το... διάλειμμα στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ και την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο Καισαριανής.

Η ομάδα του Γουδή υποδέχθηκε τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, τον οποίο υπέταξε άνετα με 2-0 και, πλέον, στρέφει εξ ολοκλήρου την προσοχή της στο νοκ άουτ παιχνίδι της Τετάρτης (9/2) για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Πρωταγωνιστής για τους «πορτοκαλί» ήταν ο Κολοβός, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης, αρχικά στο 6ο λεπτό με σουτ (1-0) και ακολούθως με κοντινό πλασέ στο 21' (2-0).

Έκτοτε οι γηπεδούχοι απλώς διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους, δημιουργώντας μερικές ακόμα καλές στιγμές, που όμως δεν αξιοποίησαν.

Διαιτητές: Μετζελόπουλος, Φωτάκος-Μπαζακούλας

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Γιώργος Μαχιμάρης): Πετράκης, Κουζέλης (46' Ζιώγας), Πετράκος, Χατζής (74' Μαλάι), Παπαθανάσης, Ζαρκαδούλας, Μεταξούλης (59' Κακλαμάνος), Τσινιάς, Ηροδότου, Ρέτσκα, Κολοβός (80' Μανώλης)

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Λιαγκάκης): Μάρκου, Σταθάκης, Μιχαηλίδης, Δόγκας, Σιάντος, Δρακούλης, Σ. Καλφοδήμος (30' Μένταυλος), Μοροσάνου, Μπαξεβάνης, Κόρμπης (70' Ρούσσος), Κριτσινιώτης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35