social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέο βήμα τίτλου για την Αγία Παρασκευή, 0-3 το Περιστέρι

Νέο βήμα τίτλου για την Αγία Παρασκευή, 0-3 το Περιστέρι

 Ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Αγία Παρασκευή αφού πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 3-0.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΑΠΤΗ

Το κίνητρο, η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της Αγίας Παρασκευής, αλλά και η σωστή τακτική προσέγγιση από τον πάγκο, ήταν τα τρία σημεία "κλειδιά" ώστε να οδηγήσουν την ομάδα τους σε μία πιο εύκολη νίκη απ' ότι θα ανέμενε κανείς αφού μην ξεχνάμε πως είχαν να κοντραριστούν με έναν αντίπαλο που μόνο αδιάφορος δεν είναι για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ελάχιστα πράγματα από τις δύο ομάδες όμως οι δύο μεγάλες ευκαιρίες σημειώθηκαν από τους φιλοξενούμενους, εκ των οποίων η μία έγινε γκολ. Η πρώτη φάση έγινε στο 16' όπου ο Κραψίτης βρέθηκε τε α τετ με τον Τσιώτη, ο οποίος τον νίκησε. Όμως, η Αγία Παρασκευή στη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία της δεν αστόχησε με τον Μπουτσικάρη να ανοίγει το σκορ στο 22' και να στέλνει τις δύο ομάδες με το 0-1 στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος μπήκε ακόμα πιο ιδανικά για την Αγία Παρασκευή με τον Σταμούλη στο 48' να κερδίζει πέναλτι και με τον Μπουτσικάρη να ευστοχεί και να δίνει σαφές προβάδισμα νίκης για τους φιλοξενούμενους.

Ίσως να βλέπαμε άλλο ματς αν στο 51' ο Μπούζας δεν έχανε την τρομερή ευκαιρία να μειώσει το σκορ, αφού ουσιαστικά προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ!
Έτσι φτάσαμε στο 67' όπου ο αρχηγός Κραψίτης δεν μπορούσε να μην σκοράρει σε ένα ακόμη ματς και με το όμορφο πλασέ του ουσιαστικά καθάρισε οριστικά και αμετάκλητα το παιχνίδι κάνοντας τη συνέχεια της αναμέτρησης απλά μία τυπική διαδικασία.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να μειώσουν το σκορ στο 84' και στο 87' όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Έτσι η Αγία Παρασκευή μπαίνει στην τελική ευθεία κρατώντας την κατάσταση στα χέρια της και αν δεν είχε το ντέρμπι με τον Άγιαξ Ταύρου θα λέγαμε ότι ουσιαστικά σήμερα κλείδωνε και το πρωτάθλημα.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώτης, Τρόκα (81' Κριτσωτάκης), Διονυσόπουλος, Μπούζας, Σετελάρι, Ζιαμπράς, Λειβαδάς, Ζαφειράτος, Ζέρβας (61' Κόκλας), Μπούζας (65' Τσιπέλης), Ζαφειράτος

ΑΓΊΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ: Καταχανάκης, Μήτσης, Χατζίου, Φειδαίος, Γαλανόπουλος, Σταμούλης, Μπόκης (86' Καραγιάννης), Πατερίτσας, Κουλούρης (80' Ψαραδέλης), Μπουτσικάρης (86' Μακρυπίνας), Κραψίτης (69' Φαρκώνας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35