social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παρελθόν από τον Άγιο Θωμά ο Τάσος Γκόφας

Παρελθόν από τον Άγιο Θωμά ο Τάσος Γκόφας

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Τάσος Γκόφας.

Ο ικανότατος μέσος έλυσε τη συνεργασία του με τον αγαπημένο του Άγιο Θωμά και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Σε 42 συμμετοχές με τη φανέλα των οράνιε πέτυχε 7 γκολ ενώ τις ημέρες που φόρεσε τα χρώματα του Πανιώνιου Καισαριανής πέτυχε 3 τέρματα σε 8 παιχνίδια. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για έναν ποιοτικό μέσο που θα έχει αρκετές προτάσεις να εξετάσει. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Ρουφ και Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Μετά την αποχώρηση του από τους πρωταθλητές στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ ο Γκόφας δήλωσε: "Μετα απο 3 χρόνια (με παύση 6 μηνών Πανιωνιο Καισαριανης) αποφάσισα να μην συνεχίσω σε μια ομάδα που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Φυσικά γι αυτό το γεγονός ευθύνονται οι συμπαίχτες - φιλοι μου για τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε, αλλα και ο ένας και μοναδικός Κώστας Τσινιας που δημιούργησε με αγαπη όλο αυτό και έδωσε την καρδιά του να μας κάνει και μας έκανε οικογένεια. Θέλω να ευχηθώ λοιπον στην ομαδα μονο επιτυχίες στην Α' κατηγορία και να πετύχουν τους οποίους στόχους εχουν τεθεί μεσα απο το όμορφο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35