social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οι  τρεις μεγάλοι «άτυχοι» που στοίχισαν στην Ηλιούπολη

Οι τρεις μεγάλοι «άτυχοι» που στοίχισαν στην Ηλιούπολη

 Πλησιάζαμε το τέλος του καλοκαιριού όταν ένας τραυματισμός πολύ σκληρός επισκίασε την μέχρι τότε εκπληκτική εικόνα της Ηλιούπολης.

Ήταν ο Κυριάκος Δημητρόπουλος που αισθάνθηκε πόνους στον γόνατο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Το πρώτο πλήγμα για τον Ήλιο ήταν γεγονός, ωστόσο, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι και στον Τάσο Ρουσάκη.

Ο εμβληματικός αρχηγός των «κυανέρυθρων» από τις αρχές της προετοιμασίας έδειξε να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο σημείο του αστραγάλου.

Μάλιστα παρά τις μεγάλες προσπάθειες της διοικούσας επιτροπής αλλά και του ποδοσφαιριστή, η κατάσταση δεν άλλαξε και έτσι ο καπιτάνο του Ήλιου αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς ως αλλαγή.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η κακοδαιμονία είχε φύγει για το στρατόπεδο της Ηλιούπολης, ήρθε το ματς με τα Σούρμενα στον 1ο γύρο, για να δει ο προπονητής, Βαγγέλης Γαλάνης, τον Γιώργο Ρέτζο να αποχωρεί στην ανάπαυλα τραυματίας.

Η μαγνητική έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού και η Ηλιούπολη είδε ακόμη ένα σοβαρό τραύμα πάνω στο δυναμικό της.

Σίγουρα οι τρεις αυτοί παίκτες ήταν οι μεγάλη άτυχοι της σεζόν και το κυριότερο απ’ όλα είναι ότι ο «Ηλιος» είχε χτίσει πάνω τους.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35