social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χορταστική» ισοπαλία για Μελίσσια και Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (2-2)

«Χορταστική» ισοπαλία για Μελίσσια και Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (2-2)

Σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες Μελίσσια και Δάφνη Παλαιού Φαλήρου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Ντάκουρη παρότι προηγήθηκαν δυο φορές στο σκορ δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν όπως έπρεπε το παιχνίδι με αποτέλεσμα τα Μελίσσια να απαντήσουν ισάριθμες φορές και να σώσουν την παρτίδα.

Οι φιλοξενουμενοι πάγωσαν την έδρα του ΑΟΜ στο 23' όταν ο Μάνος Βλαχάκης έκανε το 0-1 και έβαλε σε θέση οδηγού το συγκρότημα του Γιάννη Ντάκουρη. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 47' όταν ο Κολονέρος έκανε το 1-1.

Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους πράσινους καθώς στο 53' ο Μουρελάτος με τρομερό φάουλ έκανε το 1-2. Το προβάδσιμα των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ αφού 5' αργότερα ο Κολονέρος και πάλι ισοφάρισε σε 2-2, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους.

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Γιάννης Μαγγίνας) Πυρένης, Τιμολέων, Φουκούλης, Παναγόπουλος, Γαλανόπουλος, Γούλας, Παπαχρήστος, Σβίγγος, Κολονέρος, Μιχαλέας (46' Τσιάμης), Τσοπανάκος (79' Παπακωνσταντίνου).

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης) Στεργιώτης, Ιωαννίδης, Πάλλας, Ξύδης, Χριστόπουλος, Λιόσης, Ζαχαρίου (75' Παπαδόπουλος), Βλαχάκης Ι (87' Τουφεξίδης), Βλαχάκης Ε., Μουρελάτος, Κωνσταντινίδης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35