social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τζινευράκης σε σάιτ του Μπραχαμίου: “Θα ανεβάσω την Μπάρτσα στην Α’ Εθνική”. Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του Αγίου Δημητρίου

Τζινευράκης σε σάιτ του Μπραχαμίου: “Θα ανεβάσω την Μπάρτσα στην Α’ Εθνική”. Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του Αγίου Δημητρίου

Τζινευράκης στο Brahaminews.gr: “Θα ανεβάσω την Μπάρτσα στην Α’ Εθνική”. Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του Αγίου Δημητρίου. “Ο δήμος πρέπει να σταθεί δίπλα μας”.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

  

Με τον προπονητή Σταύρο Παπανδρέου
Τζινευράκης στο Brahaminews.gr: “Θα ανεβάσω την Μπάρτσα στην Α’ Εθνική”

“Θ’ ανεβάσω την Μπάρτσα στην Α’ Εθνική”. Ο Μανώλης Τζινευράκης άνοιξε την καρδιά του στο Brahaminews.gr και σε μία συνέντευξη καταπέλτης, όπου δεν μάσησε τα λόγια του, μίλησε για όλους και για όλα.

 

Κατηγορηματικός ο πρόεδρος της ομάδας του Αγίου Δημητρίου και με βλέμμα σπινθηροβόλο, μας μετέφερε το μεγάλο πόθο και βλέψη του. Ν’ ανεβάσει την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες, όπου είχε βρεθεί και αγωνιζόταν και στο παρελθόν αλλά κυρίως στην Α’ Εθνική.

Αναφέρθηκε στη στήριξη του δήμου, επισημαίνοντας ότι οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν την αρμοδιότητα των θεμάτων του αθλητισμού, θα πρέπει να είναι γνώστες του αντικειμένου. Εξέφρασε την επιθυμία του ότι αξίζει και πρέπει η Μπάρτσα να στηριχτεί από το δήμο. Για το δήμαρχο Στέλιο Μαμαλάκη ανέφερε ότι περιμένει τη στήριξή του…

Ας απολαύσουμε τη χειμαρρώδη συνέντευξη του Μανώλη Τζινευράκη που έχει αποτυπωθεί ολόκληρη στο βίντεο που ακολουθεί…

Πρόεδρε μιλήστε μας για τους στόχους της ομάδας. Για την αγωνιστική της παρουσία

“Ο περσινός στόχος της ομάδας ήταν ν’ ανέβει κατηγορία. Και τελικά, εύκολα ή δύσκολα, τα κατάφερε στη διαδικασία των μπαράζ, ενώ χάσαμε το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική και στο τελευταίο λεπτό, καταφέραμε όμως τελικά με τα μπαράζ και ανεβήκαμε κατηγορία.

Και παίζουμε το 23-24 στην μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού στην Αθήνα. Α’ τοπικό. Φτιάξαμε το καλοκαίρι μία πολύ καλή ομάδα. Πιστεύαμε ότι θα πάει καλά και όπως αποδεικνύεται από τα πράγματα, πήγε πάρα πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή κατά γενική ομολογία η Μπάρτσα θεωρείται η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο ερασιτεχνικό στην Αθήνα. Κι αυτό το δείχνουν τ’ αποτελέσματα και συγκριμένα τα άνετα αποτελέσματα που έφερε στο δεύτερο γύρο. Οι συνεχόμενες νίκες που πέτυχε.

 

Όπως φαίνεται, θα καταλήξουμε στην 3η θέση. Η ομάδα μας είναι πολύ οργανωμένη. Είναι νομίζω αυτή τη στιγμή πολύ δυνατό και το προπονητικό τιμ μ’ επικεφαλής τον κόους, Σταύρο Παπανδρέου και το έμψυχο δυναμικό.

Από κει και πέρα στο χέρι μας είναι και του χρόνου να κάνουμε ακόμη μία καλή πορεία. Και ο στόχος βέβαια ανεβαίνει. Εύκολα ή δύσκολα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα τη νέα χρονιά και ν’ ανέβουμε πάλι άλλη μία κατηγορία και να ξεκινήσει σιγά σιγά ο Άγιος Δημήτριος να παίζει στις εθνικές κατηγορίες, όπως είναι συνηθισμένη η ομάδα του Αγίου Δημητρίου πολλά χρόνια τώρα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά”.

Που θέλετε να τη φτάσετε την Μπάρτσα;
“Θα σας πω που πρέπει και αξίζει να παίζει αυτή η ομάδα. Και με τον κόσμο που ανταποκρίνεται, πρέπει να παίζει στις εθνικές κατηγορίες και ν’ αγωνίζεται ακόμη στη Β’ και στην Α’ Εθνική.

Ελπίζω αν όλα πάνε καλά αυτά τα χρόνια, να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε στο ψηλότερο σκαλί. Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι το επίπεδο της Α’ Εθνικής”.

Τι βάθος χρόνου δίνετε για να τα καταφέρετε;
” Πιστεύω ότι σε δύο – τρία χρόνια θα παίζουμε σίγουρα Γ’, Β’ Εθνική. Ούτως ή άλλως η ομάδα έχει παίξει πολλά χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες από το 2000 και μετά. Με μεγάλες κατακτήσεις, κύπελλα κλπ. Αυτό που ονειρευόμαστε όλοι, είναι η ομάδα αυτή να παίξει στην Α’ Εθνική. Έχει και τον κόσμο και την οργάνωση που απαιτείται. Πρέπει να ανέβουμε πρώτα τη Γ΄Εθνική και βασικός στόχος είναι η άνοδος αυτή να επιτευχθεί του χρόνου.

 

Έχετε στήριξη από τη διοίκηση του δήμου;
“Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και πρέπει να διοικείται από άτομα τα οποία γνωρίζουν το αντικείμενο. Όταν δεν γνωρίζουν, καλό είναι να μην παίρνουν τέτοια πόστα. Για μας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σωστή συνεργασία. Θα δούμε. Όσο αφορά στο δήμαρχο πιστεύω ότι έχει την πρόθεση να βοηθήσει και να είναι δίκαιος. Θέλει και καλές επιλογές… Δεν μας παραχωρείται το γήπεδο για προπονήσεις τις ώρες που πρέπει κι εκεί έχουμε παράπονα…”

 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΥ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΑΣ, ΜΑΝΩΛΗ ΤΖΙΝΕΥΡΑΚΗ, ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

πηγή: https://brahaminews.gr/


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35