social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ.Σ. Αργυρούπολης: Επιστροφή μετά από 4 μήνες

Γ.Σ. Αργυρούπολης: Επιστροφή μετά από 4 μήνες

Μέσω μιας αναλυτικής ανακοίνωσης στη σελίδα του συλλόγου στο facebook, η ομάδα του Γ.Σ. Αργυρούπολης ανέλυσε το πλάνο της για την αγωνιστική σεζόν που έρχεται, με την τριάδα των Λιναρδάκη, Ασημάκη και Δρακοντίδη να αναλαμβάνει την υλοποίηση του αλλά και τη δημιουργία τμήματος Κ-19, το οποίο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ένωσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

 

«Μετά από σχεδόν 4 μήνες ξανά στο γήπεδο. Επικεφαλής της φετινής προσπάθειας ο Μανώλης Λιναρδάκης, ένα παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου μας. Πολύτιμος βοηθός του ο Κώστας ο Ασημάκης. Την τριάδα συμπληρώνει ο πολύπειρος Δρακοντίδης Κώστας. Τρία παιδιά που βρίσκονται χρόνια στο σύλλογο και έχουν αποδείξει ότι πάνω από όλα βάζουν την ομάδα. Η χρονιά προβλέπεται δύσκολη και πρώτος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται και ο δεύτερος να αξιοποιηθούν όσα παιδιά από την ακαδημία έχουν όρεξη και ταλέντο.


Θέλουμε επίσης να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας θα οργανώσει ομάδα Κ-19 και θα συμμετάσχει όπως κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα της Ένωσής μας. Να αναφέρουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν 4 παίκτες γεννημένοι το 2001 και μικρότεροι.


Θεωρούμε ότι η δημιουργία αυτού του τμήματος θα βοηθήσει πολλά παιδιά που λόγω των εξετάσεων έχουν μείνει πολύ πίσω σε αγωνιστική ετοιμότητα. Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί που λείπει 2 και 3 χρόνια από πλήρη αγωνιστική δράση να μπει στο πολύ βαρύ πρόγραμμα της Α Κατηγορίας. Η μετάβαση πρέπει να γίνει σταδιακά για να αποφύγουμε σοβαρούς τραυματισμούς και φυσικά την απογοήτευση των μικρών αθλητών μας.


Η τελευταία και πιο σοβαρή είδηση είναι ότι λόγω ανακατασκευής του Α' Σταδίου Αργυρούπολης θα πρέπει όλοι να κάνουμε όσο γίνεται περισσότερη υπομονή, γιατί ίσως προκύψουν μερικές δυσκολίες στα προγράμματα προπονήσεων. Όταν φυσικά ολοκληρωθούν οι εργασίες το στάδιο θα είναι στολίδι. Υπομονή λοιπόν...»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35