social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γαγάνης: Να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας πλεονεκτήματα

Γαγάνης: Να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας πλεονεκτήματα

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου για το ματς της πρεμιέρας με τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι δυο νεοφώτιστες και περσινές πρωταθλήτριες ομάδες της Β' ΕΠΣΑ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τους πράσινους να θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή τους στην Α' ΕΠΣΑ με θετικό αποτέλεσμα.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Χοτζάι και Ποζίδη, με τον βοηθό προπονητή του Βαγγέλη Σάπκα, Στέφανο Γαγάνη να παραχωρεί τις εξής δηλώσεις: "Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατταλο Ν.Φιλαδελφειας έχω να πω , ότι κάθε πρεμιέρα ενός πρωταθλήματος επιφυλάσσει εκπλήξεις και θέλει την ανάλογη προσοχή και συγκέντρωση. Παίζουμε με μια ομάδα η οποία είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία ,όπως και εμείς, αλλά έχει μια ιδιαίτερα μεγάλη ενίσχυση για την κατηγορία ,σε σχέση με το περσινό ρόστερ και έχεις πρωταγωνιστικούς στόχους. Εμείς από πλευρά μας , επιμένουμε στο αγωνιστικό πλάνο το οποίο είχαμε από πέρυσι , χρησιμοποιώντας αρκετά παιδιά της Ακαδημίας και έχοντας ένα πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας. Παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πλήρως ανταγωνιστικοί , χτυπώντας πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου και εκμεταλλευόμενοι τα δικά μας πλεονεκτήματα."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35