social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποστολόπουλος: Απόρροια της δουλειάς που γίνεται από το καλοκαίρι η θέση μας στην κατάταξη

Αποστολόπουλος: Απόρροια της δουλειάς που γίνεται από το καλοκαίρι η θέση μας στην κατάταξη

Ο Κώστας Αποστολόπουλος αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον ΓΣ Καισαριανής αφού αποτελεί κυριολεκτικά και μεταφορικά την... ψυχή των αποδυτηρίων αλλά και εν γένει του συλλόγου.

Έχοντας βιώσει δύσκολες στιγμές στο σύλλογο αλλά και ευχάριστες κρίνεται ως ο πλέον κατάλληλος για να σχολιάσει την πορεία που πραγματοποιούν οι κιτρινόμαυροι στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ που δείχνουν... ασταμάτητοι.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον.... Λούρδα, όπως χαρακτηριστικά είναι το προσωνύμιο του, σχολιάζοντας τα εξής για την πορεία του Καισαριανιώτικου συλλόγου

Στόχος για την ομάδα μας παραμένει από την αρχή η άνοδος στην Α' ΕΠΣΑ μετά από 14 χρόνια. Γνωρίζουμε ότι καλούμαστε να ξεπεράσουμε αρκετούς σκόπελους όμως είμαστε εδώ ώστε σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% και να τηρούμε τις οδηγίες του προπονητή μας".

Για το επόμενο ματς σχολίασε: "Όσον αφορά το επόμενο ματς με την Κοψαχείλα είναι ένα ντέρμπι διότι ο αντίπαλος θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος την είσοδος του στην πρώτα δυάδα. Το δύσκολο για εμάς είναι ότι θα παίξουμε μακριά από το σπίτι μας λόγω εργασιών που γίνονται στο γήπεδο μας και ως εκ τούτου καταλαβαίνεται οτι θα δώσουμε ένα ματς εκτός έδρας ουσιαστικά. Στόχος αποτελεί η νίκη για να διατηρηθούμε στο +5 από τον Ηρακλή Περιστερίου. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά έχοντας ασφαλή διαφορά".

Στον επίλογο του έστειλε τη δική του ευχή στον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου λέγοντας: "Επίσης θέλω να ευχηθώ σε όλο το φάσμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καλες γιορτές και μακριά από κορωνοϊούς και καραντίνες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35