social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηρακλής Περιστερίου: Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της ακαδημίας

Ηρακλής Περιστερίου: Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της ακαδημίας

Με ενημέρωση στην επίσημη σελίδα του ο Ηρακλής έκανε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή λήξη της ακαδημίας του συλλόγου.

Μέσω σε οικογενειακό κλίμα οι νεαροί αθλητές του συλλόγου πάτησαν για τελευταία φορά γήπεδο, έχοντας την ευκαιρία από δώ και στο εξής να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Το δελτίο τύπου

Πραγματοποιήθηκε εχθές 29-6-2022 η τελευταία μέρα λειτουργίας της Ακαδημίας για την φετινή αγωνιστική σεζόν. Ουσιαστικά επρόκειτο για ένα "οικογενειακό" πάρτυ το οποίο πιστεύουμε οι μικροί μας αθλητές και οι γονείς το απόλαυσαν όσο εμείς. Η χαρά της Διοίκησης πραγματικά ήταν πολύ μεγάλη βλέποντας ένα γήπεδο γεμάτο ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Όπου παίζονταν αγώνες των ποδοσφαιρικών μας τμημάτων με τους γονείς τους ( Μαμάδες και Μπαμπάδες ). Στο τέλος η Διοίκηση προσέφερε χυμούς και πίτσες και το κέφι πέρασε εκτός των γραμμών του γηπέδου, με τραγούδι και χορό. Τέλος πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για τα δώρα της λαχειοφόρου μας ( θα ανακοινωθούν άμεσα τα ονόματα των νικητών ). Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την παρουσία σας και κλείνουμε ραντεβού για την 1η Σεπτέμβρη !!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35