social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παλικαρίσιο «διπλό» το Παγκράτι, 1-0 τον Αστέρα Εξαρχείων

Παλικαρίσιο «διπλό» το Παγκράτι, 1-0 τον Αστέρα Εξαρχείων

Τους κόπους μίας σεζόν σε ένα ενενηντάλεπτο θα έχει τη δυνατότητα να παίξει το Παγκράτι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Ν. Ακριτίδη πήρε παλικαρίσιο «διπλό» στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας», επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Εξαρχείων. Πλέον, με νίκη κόντρα στην Αλσούπολη οι κοκκινόμαυροι θα πανηγυρίσουν απευθείας την παραμονή τους στην Κατηγορία, ενώ με ήττα πιθανόν να υποβιβαστούν αμέσως!

Στο σημερινό (26/3) ματς το γκολ που έκανε τη διαφορά σημειώθηκε στο 80ο λεπτό, με τον Φωτιάδη να έρχεται από τον πάγκο και με σουτ από θέση εκτός περιοχής, στο οποίο η μπάλα κόντραρε σε σώματα και άλλαξε πορεία, να γράφει το 0-1!

Διαιτητές: Καπίρης, Κουντουρέλης-Παπαγεωργίου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Φιλιππόπουλος, Τζιμάνης (85' Μάκος), Κατσούλας, Σταθόπουλος (66' Καρούσος), Καρδαμίτσης, Παπανικολάου, Καραγκούνης, Φωτιάδης, Μότσκα, Διαμαντίδης (66' Μπούζης)

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Παπαθέου (70' Παππάς), Κωνσταντινίδης, Νεζίρι, Ντότσικας, Ακριτίδης (75' Κουτσοχρήστος), Ρίζος (58' Καλαρίτης), Νάνος, Σακαλής (58' Φωτιάδης), Κουρουπάκης (70' Μηνόπουλος), Στεργιόπουλος

(photo: Ποδοσφαιρικά Νέα Παγκρατίου)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35