social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βέρρας: Δικό μου το λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη

Βέρρας: Δικό μου το λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη

Ανθρώπινα λάθη ήταν εκείνα που οδήγησαν σε καταρτισμό της ενδεκάδας της Ιεράπολης στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης με τρόπο που να μην πλήρως εναρμονισμένος με τους κανονισμούς του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων παρατάχθηκε με δύο «μικρούς» στον αγωνιστικό χώρο, κατά παράβαση της Προκήρυξης, η ΑΕ Μεταμόρφωσης κατέθεσε ένσταση και, πλέον, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑ καλείται να αποφασίσει για την τύχη του αγώνα.

Σε μία χρονική περίοδο στην οποία το βιοτικό επίπεδο στη χώρα μας υποχωρεί συνεχώς, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια βρίσκεται σταθερά στο στόχαστρο και ο επαναπροσδιορισμός των προτεραιοτήτων μοιάζει ούτως ή άλλως επιβεβλημένος, αν όχι αναπότρεπτος, ένα λάθος που στοιχίζει κερδισμένους βαθμούς κρίνεται «σημαντικό» στον... μικρόκοσμο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ και «βαραίνει» συναισθηματικά τον προπονητή της ομάδας που το έπραξε.

Σε επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του, ο Γιαννούλης Βέρρας ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί και να αναλάβει την ευθύνη, χαρακτηρίζοντας το λάθος δικό του.

«Στα τελευταία λεπτά του προηγούμενου αγώνα με τον Αστέρα Ζωγράφου είχε τραυματιστεί ένας 'μικρός' της ομάδας. Ήμουν αναγκασμένος να τον αντικαταστήσω με κάποιον άλλο παίκτη στο παιχνίδι της Μεταμόρφωσης, αλλά δυστυχώς δεν σκέφτηκα ότι θα έπρεπε και ο αντικαταστάτης του να ήταν 'μικρός'. Ήμουν απορροφημένος από το παιχνίδι και τη μεγάλη βαθμολογική σημασία του και έκανα λάθος. Είναι δικό μου το λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη» σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός του αιγαλεώτικου συλλόγου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35