social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σώθηκε μέσα στο Αιγάλεω η Κοψαχείλα, στα μπαράζ η Ιεράπολη (0-0)

Σώθηκε μέσα στο Αιγάλεω η Κοψαχείλα, στα μπαράζ η Ιεράπολη (0-0)

Μία θέση για το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας και την επόμενη σεζόν κράτησε για λογαριασμό της η Κοψαχείλα, χωρίς να χρειαστεί να μπει στη διαδικασία των μπαράζ αγώνων.

Η ομάδα του Π. Φαλήρου έμεινε «όρθια» στο γήπεδο Ορυζομύλων, απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από την Ιεράπολη και κατέλαβε την 9η θέση στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ. Από την άλλη, η ομάδα του Αιγάλεω καλείται να παλέψει για τη σωτηρία της στους αγώνες μπαράζ που θα ακολουθήσουν με αντιπάλους τις ομάδες που τερμάτισαν στη 10η θέση από τους άλλους τρεις ομίλους της Κατηγορίας.

Περίπου 200 φίλαθλοι που βρέθηκαν περιμετρικά στην εξέδρα αλλά και του γηπέδου είδαν ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε κάτω από πολύ πάθος και... άγχος! Στο δεύτερο ημίχρονο, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές για να πετύχουν το γκολ της νίκης. Σε μία από αυτές, μάλιστα, στο 80ο λεπτό, ο Σταμούλης «σημάδεψε» δοκάρι της αντίπαλης εστίας με σουτ από πλάγια θέση.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Ισσά-Μητροφάνης

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανώλικας, Παπανικολάου (81' Γιαλαμάς), Μπιάζης, Βιτουλαδίτης, Κομνηνάκης (66' Κασιμάτης), Μανιός (60' Μαρινάκος), Τσαπουρνής, Λαγκαδίτης, Σίντρε (81' Πετεινάκης), Κωνσταντινίδης, Χαραλαμπόπουλος

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Τεκίδης, Φόνσος, Ίμπρο (59' Νούλας (94' Δημητρόπουλος)), Μουχαμέτι, Πρέντσε, Λύτρας, Δ. Βεϊζάι (66' Σταμούλης), Ψαθάκης, Φύτρος, Φ. Βεϊζάι, Ασημακόπουλος (94' Μπετχαβάς).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35