social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάει μπαράζ η Δόξα Βύρωνος, 3-0 τον Ηρακλή στο Περιστέρι

Πάει μπαράζ η Δόξα Βύρωνος, 3-0 τον Ηρακλή στο Περιστέρι

Από τη στιγμή που δεν κατάφερε την περασμένη Κυριακή να εκθρονίσει στον 1ο όμιλο την Αθηναΐδα, εκείνο που είχε να κάνει η Δόξα Βύρωνος, ήταν να σφραγίσει τη 2η θέση και να παλέψει για την άνοδό της μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ.

Και αυτό ακριβώς έκανε η ιστορική ομάδα, αφού κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή στο Περιστέρι, επικρατώντας στο γήπεδο Ηφαίστου με σκορ 3-0 για την τελευταία αγωνιστική.

Οι κυανόλευκοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 19ο λεπτό με σουτ του Καρατσομπανάκη (0-1), με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν σε φάση διαρκείας η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μεϊμάρογλου για να απομακρυνθεί στη συνέχεια και να αποτραπεί η ισοφάριση. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο η Δόξα «κλείδωσε» το «τρίποντο» με δύο γκολ του Δούκα. Στο 71' σημείωσε το 0-2 με πλασέ και στο 90' αξιοποίησε την ασίστ του Ρωμανού για να πλασάρει για το τελικό 0-3.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Καραγεώργος-Μημίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιάννης Νενεκούμης): Νότη, Δρουγουνάκης, Πουρίκι, Πάνος, Μήτρος, Ζαρκαλής (54' Λιαγκόζης), Ελεύθερος (63' Χρυσοχόου), Βαρδαραμάτος, Κρεμμύδας (75' Ε. Σάσσαλος), Α. Σάσσαλος (75' Μπακάλης), Σοροβίγκας

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος (67' Σ. Μίζιος), Βούτας, Ρωμανός, Λιακόπουλος (56' Κουτσαυτίκης), Τσακλάνος, Δούκας, Χαλβατζής (46' Λεβέντης), Καρατσομπανάκης (74' Α. Μίζιος), Ζευκιλλής, Τσακναρής (56' Χουχούμης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35