social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απολογισμός στον Ορφέα Αιγάλεω - «Αντιμετωπίσαμε τραυματισμούς και αντιξοότητες»

Απολογισμός στον Ορφέα Αιγάλεω - «Αντιμετωπίσαμε τραυματισμούς και αντιξοότητες»

Σε σύντομο απολογισμό προχώρησε δημοσίως η διοίκηση του Ορφέα Αιγάλεω, επ' αφορμή της ολοκλήρωσης της σεζόν που βρήκε την ομάδα να αποφεύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού και να καταλαμβάνει τελικά την όγδοη θέση στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Στο σχετικό κείμενο ο συντάκτης κάνει λόγο για τραυματισμούς λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Αιγάλεω, αλλά και για αντιξοότητες, κόντρα στις οποίες άπαντες στο τμήμα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Παράλληλα, αναφέρουν συνοπτικά κάποιες από τις προτεραιότητες για την επόμενη μέρα. Αναλυτικά:

«Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την πορεία της ομάδας μας. Δυστυχώς στη διάρκεια του πρωταθλήματος και σχεδόν στα μισά του πρώτου γύρου, αλλεπάλληλοι τραυματισμοί τόσο στους αγώνες, όσο και στις προπονήσεις λόγω της άθλιας κατάστασης του αγωνιστικού χώρου (ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ), υποχρέωσαν την ομαδα μας σε κάθε αγωνιστική, να αγωνίζεται με διαφορετική σύνθεση. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού μας team έκαναν τα αδύνατα δυνατά να αντεπεξέλθουν στις αντιξοότητες της κατάστασης που βρέθηκε η ομάδα μας.

Το φετινό πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του και από αύριο αρχίζει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν. Ως τον Ιούνιο το βάρος θα δοθεί στις υποδομές, όπου από εκεί θα αντληθούν ποδοσφαιριστές για το ανδρικό τμήμα και θα δοθεί προτεραιότητα στην καλύτερη οργάνωσή της. Τέλος, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια του ομίλου μας ΑΘΗΝΑΪ́ΔΑ που δίκαια έφτασε έως την κατάκτηση του. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για την ομαδα του ομίλου μας ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ, όπως και καλή επιτυχία στα μπαράζ παραμονής της συμπολίτισσας ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35