social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στις 12/6 η Γενική Συνέλευση του Ηρακλή Περιστερίου

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Ηρακλής Περιστερίου

Καλούνται τα μέλη του «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ» σε Τακτική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, οι οποίες θα διεξαχθούν την ημέρα Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, οδός Εθνάρχου Μακαρίου και Κηφισού αρ.1 στις 17:30.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης θα είναι :
1. Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Οικονομικός Απολογισμός.
3. Έγκριση απολογισμού.
4. Τοποθετήσεις – Προτάσεις.
5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για διενέργεια εκλογών.
6. Διεξαγωγή εκλογών.
Έναρξη ψηφοφορίας : Μετά το πέρας της Γ.Σ. – Λήξη ψηφοφορίας: ώρα 20:30.
Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. και στις αρχαιρεσίες έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, συνεπώς όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει και να του παρασχεθεί το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι θα πρέπει να τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.
Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της ομάδας μας, με φυσική παρουσία, μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:30.
Κατ’ εξαίρεση και επειδή δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, όποιος επιθυμεί να θέσει εαυτόν υποψήφιο, οφείλει να έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητές του μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας, ήτοι την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:30.
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Ο Γραμματέας Δ.Σ.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΑΡΔΑΡΑΜΑΤΟΣ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35