social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ενθουσιασμός στον Άγιο Δημήτριο - «Το ταξίδι τώρα ξεκινάει»

Ενθουσιασμός στον Άγιο Δημήτριο - «Το ταξίδι τώρα ξεκινάει»

«Μεθυσμένη πολιτεία» είναι από το απόγευμα της Τετάρτης (17/5) ο Άγιος Δημήτριος και ο λόγος δεν είναι άλλος, βέβαια, από την επάνοδο στην Α' ΕΠΣΑ.

Οι κυανέρυθροι απέσπασαν το θετικό αποτέλεσμα που ήθελαν στο στάδιο της Χωράφας κόντρα στον Φοίνικα Περιστερίου και πέτυχαν το έτερο σημαντικό πράγμα μαζί με την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν σε σχετική δημοσίευση στο φέισμπουκ. Ο συντάκτης του κειμένου προσθέτει, μάλιστα πως «το ταξίδι τώρα ξεκινάει», αποτυπώνοντας με αυτό τον τρόπο τον ενθουσιασμό που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της «μπάρτσα» ενόψει της νέας σεζόν. Αναλυτικά:

«Σήμερα είναι μέρα χαράς για την πόλη μας, για την ομάδα μας, τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, σήμερα έδειξε πώς αυτοι οι παιχταράδες έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα, μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό,ήρθε τελικά η δικαίωση και αυτό που λέμε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν πανηγυρίζουμε για την Άνοδο στην Α' Κατηγορία, άλλωστε έχουμε πανηγυρίσει Ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες, πανηγυρίζουμε γιατί αυτός ήταν ο στόχος απο την αρχή της χρονιάς και δικαιωθήκαμε.
Πετύχαμε δύο σημαντικά πράγματα αυτή την χρονιά την επιστροφή του κόσμου μας και την Άνοδο της ομάδας μας, έναν κόσμο που ήταν εκεί σε όλα, ήταν ο 12ος παίχτης μας, σας ευχαριστούμε.
Ευχαριστούμε τους προπονητές που πέρασαν τη φετινή χρονιά, ονόματα δεν θα αναφέρουμε ξέρουν αυτοί, τους ανθρώπους που έτρεξαν όλη την χρονιά, τον γυμναστή της ομάδας μας, τους χορηγούς μας που και φέτος ήταν εκει σε ό,τι ζητήσαμε, τέλος στον πιο μάγκα πρόεδρο που αγαπάει όσο τίποτα την ομάδα και είναι πάντα δίπλα της.
Το Ταξίδι τώρα ξεκινάει, πάμε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές στο κάστρο μας, στο σπίτι μας, στο στολίδι μας.
ΠΑΜΕ ΜΠΑΡΤΣΑ,ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35