social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Υμηττός αποκαθήλωσε τους Λύκους Χαϊδαρίου (2-1)

Ο Υμηττός αποκαθήλωσε τους Λύκους Χαϊδαρίου (2-1)

Συναρπαστικό ματς, «πλούσιο» σε συγκινήσεις, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Υμηττού, όπου η ομώνυμη ομάδα νίκησε με 2-1 τους Λύκους Χαϊδαρίου και τους «γκρέμισε» από την κορυφή του 2ου ομίλου.

Οι «πορτοκαλί» έκαναν αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής τους στην Κατηγορία με ψυχωμένη εμφάνιση και με κορυφαίο τον Κουφογιάννη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε χαμένες ευκαιρίες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό με πλασέ του 25χρονου επιθετικού (1-0), όμως στο 25ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι που αφισβητήθηκε από τους ανθρώπους του Υμηττού, ο Τσατσαλίδης νικήθηκε στην εκτέλεσή του από τον Βογιατζή και στην επαναφορά ο Ασκοτίρης με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια. Από την Υμηττό επισημαίνουν, επίσης, ότι πριν την εκτέλεση του πέναλτι δύο ποδοσφαιριστές των Λύκων είχαν ήδη εισέλθει στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λύκοι έψαξαν το γκολ, το οποίο όμως πέτυχαν οι γηπεδούχοι σε μία αντεπίθεσή τους και με νέο γκολ του Κουφογιάννη, με σουτ από πλάγια θέση, για το 2-1. Στη συνέχεια, η ομάδα των δυτικών προαστίων πίεσε για το γκολ, έχοντας μία πολύ καλή στιγμή με τον Μπάιρα, αλλά και δύο δοκάρια σε σουτ του Ασκοτίρη στο 80' και σε βολ πλανέ του Μπάιρα στο 85'. Ωστόσο, ο Υμηττός διαφύλαξε το υπέρ του σκορ και πήρε το «τρίποντο».

Διαιτητές: Μαράνος, Τζέλος-Αραβίδης

ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Βογιατζής, Γ. Πετρόπουλος, Ντάτσι, Λιακόπουλος, Κίλιας, Διακονής, Μανούσος (71' Ουκάι), Κόρμπης, Αγγελής (90' Τσιρίκος), Ν. Πετρόπουλος (87' Τσιουτάκ), Κουφογιάννης

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Δημήτρης Κοσμάς): Α. Παναγόπουλος, Μπαγιαρτάκης (71' Γκοτσούλιας), Λώλος, Θ. Παναγόπουλος (90' λ.τρ. Περιβολαράκης), Μπούσκος, Ταρούσα, Περλέσι, Ασκοτίρης, Μπόγκος (78' Μπάιρας), Τσατσαλίδης, Χλωρός (71' Λάλλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35