social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Είμαστε... Χαραυγιακός και απαγορεύεται να κοιτάξουμε πίσω!

Μαντζούνης: Είμαστε... Χαραυγιακός και απαγορεύεται να κοιτάξουμε πίσω!

Το σύνθημα για τις πέντε αγωνιστικές που απομένουν έδωσε ο Αλέξης Μαντζούνης, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

Μετά τη νίκη της ομάδας του στον Χολαργό επί του Άρη (0-4) και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα στα παιχνίδια των Βριλησσίων και του Φοίνικα Περιστερίου, ο Χαραυγιακός έχει τη δυνατότητα με ισάριθμες νίκες μέχρι το φινάλε να πετύχει την επάνοδο στην Α' ΕΠΣΑ, γεγονός που υπογράμμισε ο έμπειρος τεχνικός, αφού πρώτα αναφέρθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι.

«Ήταν μία σημαντική νίκη, πάνω από όλα με πολύ καλή εικόνα της ομάδας απέναντι σε μία νεανική ομάδα που έχει τρεξίματα και έπαιξε χωρίς άγχος. Είχαμε πολύ καλή απόδοση και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των συνδιεκδικητών μας πήραμε μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση» σημείωσε αρχικά και συνέχισε σχετικά με το προσεχές ματς: «Πλέον, όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε σαν να είναι το τελευταίο του πρωταθλήματος και με μεγάλο σεβασμό στον κάθε αντίπαλο. Ο ΓΣ Αργυρούπολης είναι μία ομάδα πολύ ποιοτική μεσοεπιθετικά, που σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και αυτό μπορεί να τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο. Εκεί που έχουμε φτάσει, όμως, το παιχνίδι είναι... must win!».

Στον επίλογό του, ο τεχνικός των «νερατζούρι» τόνισε: «Με πέντε νίκες θα έχουμε ανέβει κατηγορία! Είμαστε... Χαραυγιακός και απαγορεύεται να κοιτάξουμε πίσω! Στο τέλος ελπίζουμε να καταφέρουμε την άνοδο και μακάρι να πάρουμε και το πρωτάθλημα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35