social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διεκδικεί άνοδο και ο Ορφέας Αιγάλεω (3-0 τον Υμηττό)

Διεκδικεί άνοδο και ο Ορφέας Αιγάλεω (3-0 τον Υμηττό)

Στο συναρπαστικό Πρωτάθλημα του 2ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ νέοι «μνηστήρες» θέτουν υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της ανόδου στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου!

Ένας εξ αυτών είναι και ο Ορφέας Αιγάλεω, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Υμηττού για την 27η αγωνιστική και, πλέον, πάει στο ντέρμπι με τον Τριφυλλιακό στο Χαλάνδρι για να παίξει τα... ρέστα του!

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος της επικράτησης, ο Τσεσμελόγλου άνοιξε το σκορ στο 43' με προσωπική ενέργεια και πλασέ (1-0), στο 53' ο Σελμανάι με εντυπωσιακή κούρσα και πλασέ σημείωσε το 2-0 και στο 57' Φανός με πλασέ μετά από ασίστ του Σταύρου διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι νικητές είχαν και δοκάρι σε σουτ του Σταύρου.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Μιχαηλίδης-Μπακογιάννης

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Δημήτρης Γράφας): Μακρής, Σταύρου (72' Αγγελόπουλος), Φ. Αγγελακόπουλος (68' Κωνσταντόπουλος), Μπελιάς, Λεοντσίνης (46' Λουμίδης), Λούκας, Χαρίτος, Βίλα, Σελμανάι (72' Β. Αγγελακόπουλος), Βουτσιώτης (53' Φανός), Τσεσμελόγλου

ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Βογιατζής, Γ. Πετρόπουλος, Ντάτσι (83' Γεωργίου), Μοροσάνου, Κίλιας, Διακονής, Αγγέλης (46' Μανούσος), Κόρμπης, Ν. Πετρόπουλος, Παπαζαφείρης (63' Κακούρης), Τσιρίκος (68' Ουκάι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35