social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέσσερις νέες μεταγραφές για την Ιεράπολη

Τέσσερις νέες μεταγραφές για την Ιεράπολη

Ακόμη τέσσερις προσθήκες ανακοίνωσε η ομάδα της Ιεράπολης.

 

Ο λόγος για τους Γιάννη Λύτρα, Σταύρο Σαρδέλη, Σταμάτη Τζαρέλα και Βίκτορ Φαμπιάνο οι οποίοι ενισχύουν το σύνολο του Κώστα Ζαμπέτα. Ακολουθούν αναλυτικά τα δελτία τύπου του συλλόγου.

 

«Ο Α.Π.Ο. Ιεραπόλεως ανακοινώνει την προσθήκη του Γιάννη Λύτρα στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι 27 ετών και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τα χρώματα του Α.Ο. Νέου Μοναστηρίου. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη φανέλα του συλλόγου!»

«Ο Α.Π.Ο. Ιεραπόλεως ανακοινώνει την προσθήκη του Σταύρου Σαρδέλη στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι 23 ετών και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τα χρώματα των Φιλάθλων Πειραιά. Καλωσορίζουμε τον Σταύρο στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη φανέλα του συλλόγου»

«Ο Α.Π.Ο. Ιεραπόλεως ανακοινώνει την προσθήκη του Σταμάτη Τζαρέλα στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι μόλις 16 ετών και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τα χρώματα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Καλωσορίζουμε τον Σταμάτη στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη φανέλα του συλλόγου!»

 

«Ο Α.Π.Ο. Ιεραπόλεως ανακοινώνει την προσθήκη του Viktor Fabiano στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι 25 ετών και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τα χρώματα του Θριάμβου Αθηνών. Καλωσορίζουμε τον Viktor στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη φανέλα του συλλόγου!»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35