social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Γαλάτσι και Νέα Σμύρνη

Μοιρασιά για Γαλάτσι και Νέα Σμύρνη

Ισόπαλη με 2-2 αναδείχθηκε η ομάδα της Νέας Σμύρνης στον εκτός έδρας αγώνα της με το Γαλάτσι. 


Μόλις στο 5ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χαραλάμπους. Επτά λεπτά αργότερα ο Φασουλας με πλασέ από δύσκολη γωνία ύστερα από πάσα του Πρετζε έφερε το ματς στα ίσια. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ επιλέγοντας να δώσει πάσα δίπλα του στον Ντονικιαν όμως η πάσα δεν ήταν αυτή που έπρεπε και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τη Νέα Σμύρνη να φέρει τούμπα το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Ένα μακρινό σουτ του Βερεσογλου λίγα λεπτά μετά απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Γαλατσίου.
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους το Γαλάτσι κέρδισε και δεύτερο πέναλτι το οποίο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης και παράλληλα προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό των παικτών του Σπύρου Τάραμα. Όμως ο Γερογιάννης για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική είπε όχι στην εκτέλεση του Χαραλάμπους πέφτοντας στην αριστερή του γωνία και μπλοκάροντας τη μπάλα. Το 2-1 του Γαλατσίου έγινε στο 72' όταν ο Θεοδωρακατος εκμεταλλεύτηκε κόντρα της μπάλας στο τείχος και πλάσαρε από κοντά τον Γερογιάννη.
Η ομάδα του Σπύρου Ταραμα δεν το έβαλε κάτω  και αφού πρώτα απείλησε με σουτ των Παππά και Πρέτζε και με ανάποδο ψαλίδι του Φασουλα που σταμάτησε στο δοκάρι του Γαιτανιδη έφτασε εκ νέου στην ισοφάριση με πλασέ του Ντονικιαν ύστερα από όμορφο ομαδικό συνδυασμό και σέντρα του Βερεσογλου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Ντονικιάν.
Νέα Σμύρνη (Σπύρος Ταραμας): Γερογιάννης, Λέτσι (87' Λιάκος), Μπιρμπίλης, Κωστής, Τσιμητρης, Πρέτζε, Παππάς, Αρβανιτάκης (70' Αθανασίου), Φασούλας, Βερεσογλου, Ντονικιαν.
Γαλάτσι (Θανάσης Ζαμπουρας): Γαιτανιδης, Ιωαννίδης (81' Ολανης), Μακρυδακης, Ζουκας, Θανασουλας, Αρναρελλης, Χρυσανθακοπουλος, Γεωργαντωνης (81' Στιμος), Χαραλάμπους, Θεοδωρακατος (93' Βετσικας), Γιαννειος (57' Μαται).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35