social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λεφας: Πισωγυρισμα η διακοπή

Λεφας: Πισωγυρισμα η διακοπή

Τη δική του θέση για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων πήρε η ΑΕ Μεταμόρφωσης δια στόματος του προέδρου της, Χρήστου Λέφα.

Αναλυτικά

Κατόπιν των κυβερνητικών αποφάσεων στα  πλαίσια αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας αναστέλλονται όλες οι προπονήσεις και οι αγώνες τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε επίπεδο κατηγοριών για 1 μήνα τουλάχιστον. 

 
Η διακοπή των πρωταθλημάτων  σίγουρα  είναι ένα πισωγύρισμα όχι μόνο για τη δική μας ομάδα αλλά και για το σύνολο των ομάδων, διότι όλη η προσπάθεια και η δουλειά που πραγματοποιήθηκε κατά την περίοδο της προετοιμασίας φαίνεται πως θα πάνε χαμένες. 
 
Από την άλλη μεριά  πρέπει να υπακούμε στους ειδικούς καθώς η προστασία της δημόσιας υγείας είναι αδιαπραγμάτευτη. 
 
Δυστηχως δεν γίνεται να είμαι αισιόδοξος μιας και η τρέχουσα πανδημία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που ταλανίζει αυτή τη στιγμή την κοινωνίας μας. Η κατάσταση είναι δύσκολη και είναι λογικό και επόμενο πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν θα αποτελέσει “εξαίρεση στον κανόνα”, αφού θα πληγεί και αυτό. 
 
Σχετικά με την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση μας με τον Α.Ο Καλαμακιου εκτός έδρας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Β ΕΠΣΑ η ΑΕΜ με Υπηρεσιακο προπονητή τον Κώστα Ρουμουνδρούμη   πραγματοποίησε μια μεγάλη εμφάνιση και έχασε την ευκαιρία για ένα μεγάλο διπλό όταν στο 85ο λεπτό με πεναλντι η μπάλα πήγε στο δοκάρι. 
Η ομάδα μας παρουσίασε  μια καινούργια και σωστή φιλοσοφία στο παιχνίδι της και με περίσσιο πάθος και διάθεση από όλους τους παίχτες έδειξε ότι αξίζει πολλά περισσότερα.
 
Τέλος ,το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η πρόσληψη νέου προπονητή στην ομάδα μας  μετά την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με το προπονητικό δίδυμο Δημήτρη και Τόλη Μιχαλόπουλου. Πλεονεκτήμα μας είναι  η σύμπνοια και η ταύτιση απόψεων ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης. 
 
Εύχομαι υγεία, να προσέχουμε τους εαυτούς μας και καλή επάνοδο στις αθλητικές δραστηριότητες.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35