social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάσχος: Θα κριθεί στις λεπτομέρειες...

Πάσχος: Θα κριθεί στις λεπτομέρειες...

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία του Αττικού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα που ακολουθεί όπου για την 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ οι πράσινοι φιλοξενούνται στις 16.30 στο Ίλιον από την ΑΕ Ιλίου.

Ο προπονητής των πρωτοπόρων του 4ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΑ, Αυγέρης Πάσχος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άρη Πλεξίδα ο οποίος στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Τριφυλλιακό υπέστη κάταγμα στην περόνη με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη διάθεση του.

Από εκεί και πέρα, η ψυχολογία στο στρατόπεδο της ιστορικής ομάδας κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα ωστόσο άπαντες διατηρούν χαμηλούς τόνους. 

Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

"Πάμε με καλή ψυχολογία στο πρώτο παιχνίδι των ειδικών αγώνων με στόχο να ξεκινήσουμε από εκεί που τελειώσαμε. Τα παιδιά έχουν πεισμώσει με τον τραυματισμό του Πλεξίδα και στόχος αποτελεί η κατάκτηση της νίκης. Θα γίνει ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν καλά σύνολα και θεωρώ ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Από εκεί και πέρα, η ομάδα που θα δείξει μεγαλύτερη προσοχή και συγκέντρωση θα έχει προβάδισμα για τη νίκη". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35