social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα μεγάλη κίνηση από τον Διαγόρα Αιγάλεω Ι Συνεργασία με Body Training Greece και Δ. Λόντο

Νέα μεγάλη κίνηση από τον Διαγόρα Αιγάλεω Ι Συνεργασία με Body Training Greece και Δ. Λόντο

Αλλάζει συνεχώς επίπεδο ο Διαγόρας Αιγάλεω  ο οποίος τη νέα περίοδο δείχνει ότι θα λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των δυτικών προαστίων προχώρησε σε ακόμη μια σημαντική συμφωνία ενισχύοντας το κομμάτι του τεχνικού επιτελείου.

Στο team των πράσινων θα βρίσκεται ο Δημήτρης Λόντος, με την ομάδα να έρχεται σε συμφωνία με την εταιρεία body training Greece. 

Υπεύθυνος της είναι ο Δημήτρης Λόντος και η συνεργασία αυτή θα αφορά τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών με σύγχρονες μεθόδους. Η πολυετής εμπειρία του γυμναστή Δημήτρη Λόντου μαζί με τους συνεργάτες του Γωγιό Χάρη, Γκαραβέλα Βασίλη στο Performance αθλητών σε επίπεδο αντρών, όσο και σε επίπεδο ακαδημιών έχει στόχο τη βελτίωση απόδοσης ποδοσφαιριστών χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες στο Performance στην περιοχή της Αθήνας.

Η τοποθέτηση του Διαγόρα

Η ομάδα του Διαγόρα Αιγαλεω στα πλαίσια της νέας σεζόν , ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ομάδα @body training Greece της οποίας υπεύθυνος είναι ο Δημητρης ο Λόντος Nikos Η εν λόγω συνεργασία αφορά θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών με σύγχρονες μεθόδους.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35