social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ταράζει τα νερά με τον πρωταθλητή Λούρμπα η Πέρα Κλουμπ

Ταράζει τα νερά με τον πρωταθλητή Λούρμπα η Πέρα Κλουμπ

Βόμβα από την Πέρα Κλουμπ στη... μεταγραφική περίοδο ταράζωντας τα νερά της Γ' ΕΠΣΑ. Η ομάδα του κέντρου ήρθε σε συμφωνία με τον περσινό πρωταθλητή με τη φανέλα του ΓΣ Καισαριανής, Δημήτρη Λούρμπα.

Η ένταξη του 23χρονου ακραίου επιθετικού στο δυναμικό των "κιτρινόμαυρων" προσδίδει ποιότητα και αυτόματα ανεβάζει τις προσδοκίες του προσφυγικού συλλόγου αναφορικά με τους στόχους που θα τεθούν τη νέα περίοδο.

Σημαντικό ρόλο στη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή έπαιξε η παρουσία του τεχνικού διευθυντή, Γιώργου Ξένου, ο οποίος κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή, Περικλή Παπαζαφειρόπουλο και με τον πρόεδρο, Θεόδωρο Παυλόπουλο, ολοκλήρωσαν τη σπουδαία αυτή μεταγραφή. 

Το δελτίο τύπου
Σπουδαία μεταγραφική κίνηση έκανε η ομσδα μας. Απέκτησε τον πρώτο σκόρερ του 1ου ομίλου της Β Κατηγορίας με 12 γκολ , Δημήτρη Λούρμπα απο τον πρωταθλητή ΓΣ Καισαριανής. Ο 23χρονος επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Ξένου -ήταν συμπαίκτες στον ΑΟ Κορωπίου-και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας στην προσπάθεια για επάνοδο στην Β Κατηγορία. Ο Δημήτρης Λούρμπας έχει φορέσει και την φανέλλα του ΑΟ Κορωπίου,του Αρη Πετρούπολης και της Δόξα Βύρωνα και θεωρείται από τους καλύτερους σκόρερ της Αθήνας. Αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις παικτών που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα μας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΡΜΠΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35