social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α.Ε. Περιστερίου-Νίκη Γαλατσίου 1-1. Δεν «X»άρηκε κανείς!

Α.Ε. Περιστερίου-Νίκη Γαλατσίου 1-1. Δεν «X»άρηκε κανείς!

Μοιράστηκαν τους βαθμούς η Α.Ε. Περιστερίου και η Νίκη Γαλατσίου, στο πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας Ε. Π. Σ. Αθήνας για τον 4ο όμιλο.

Το τελικό 1-1 αφήνει με πίκρα την φιλοξενούμενη ομάδα, που ενώ είχε μείνει πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει και να χάσει πέναλτι με τον αρχηγό της Κατσαρό, που απέκρουσε ο πορτιέρε Καριώτης.

Η Νίκη Γαλατσίου τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Στεργίου, που βγήκε εκτός περιοχής να διώξει την μπάλα. Ο διαιτητής θεώρησε ότι βρήκε το πόδι του επιθετικού και έδειξε φάουλ και την κόκκινη στο πολύ καλό Στεργίου.

Ο αντικαταστάτης του Κουτσογιάννης, συνέχισε την καλή παρουσία κάτω από τα γκολπόστ, κρατώντας με πολύ καλή απόκρουση το 1-1!

Τα σημειώθηκαν στο 36΄ ο Γουναρίδης για τους γηπεδούχους και ισοφάρισε στο 63΄ ο Λικάϊ, που πέρασε αλλαγή στο 46΄στην θέση του Αποστολάκη.

Α.Ε. Περιστερίου: Καριώτης, Δημάκης, Χασιώτης (69΄Νατσάκος), Πουρίκη, Μπουσδούκος(46΄Γουναρίδης), Νάστος, Τσιάλτας( 74΄Μητρόπουλος), Κανναβός( 58΄Καλογήρου), Μαγκίτσας, Βραχάτης(58΄Κυρράνος), Γουναρίδης

Νίκη Γαλατσίου ( Γιώργος Κουφόπουλος):Στεργίου, Θεοδωρίδης, Γ. Μπούσουλας, Χριστόπουλος(70΄Κομιώτης), Κεφαλάς, Καρώνης, Δ. Μπούσουλας( 70΄Διαμάντης), Αποστολάκης(46΄Λικάϊ), Μπερναλής ( 85΄Κουτσογιάννης), Κατσαρός, Μαντζούφας(87΄Στάϊκος)             


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35