social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ομορφιές η ΑΕ Μεταμόρφωσης 7-0 τα Πράσινα Πουλιά!

Ομορφιές η ΑΕ Μεταμόρφωσης 7-0 τα Πράσινα Πουλιά!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Μεταμόρφωση τον αγώνα με τα Πράσινα Πουλιά αφού το συγκρότημα του Γιάννη Γρίμμα επικράτησε με 7-0 και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι όπως αποτυπώνει το τελικό σκορ ήταν ακαταμάχητοι και έφτασαν στη νίκη με αυτό το ευρύ σκορ, αποδεικνύοντας ότι διαθέτουν ρόστερ ανώτερης κατηγορίας και σε αυτό αξίζουν πολλά μπράβο στο τεχνικό επιτελείο και στην διοίκηση Δρακουλαράκου.

Στο 38' ο Καραβανάς έκανε το 1-0, για να έρθει ο Α. Σαλούστρος στο 42 και να πετύχει το 2-0.

Στο 48' ο Καραβάς έκανε το 3-0, για να έρθει ο Ομαρά στο 57 που με έκανε εκπληκτικό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 80' ήταν η σειρά του Χατζηιωαννίδη να χριστεί σκόρερ κάνοντας το 5-0, με τον Ομάρ σο 83' να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 6-0.

Το τελικό 7-0 έκανε ο Ράπτης στο 85'. Στο 69' ο Ντιεγκσί και στο 87' ο Ομάρ με κεφαλιά είχαν δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής ήταν ο Αναστασόπουλος με βοηθό την κα. Πρασσά και τον κο. Προδρομιάδη.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Γιάννης Γρίμμας) Φούσκας, Μπαντόσι (72' Ράπτης), Χατζηιωαννίδης, Ψαρρής, Σαλούστρος, Σαλούστρος Παπαβασιλείου (55' Ντιέγκσι), Μπαντινογλου (63' Κοχύλας), Καραβανάς (72' Φατι), Ομάρ, Παπαρδάκης (63' Ζαχαρής).

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ (Αντώνης Μελισσουργός) Τζερεμάκης, Γαλιατσάτος, Θεοχάρης, Καραμπατέας, Πεφάνης (55' Στουρνάρας), Χαλικιάς, Πορέτσι (60 Παπαγεωργίου), Σκούρτης, Μελισσουργός, Κούρος, Στουλέτας (46' Ζώτος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35