social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έλαμψε -ξανά- το άστρο του Λααρούσι!

Έλαμψε -ξανά- το άστρο του Λααρούσι!

Την περσινή σεζόν, έχοντας αποκτηθεί από τον ΑΟ Βουλιαγμένης το καλοκαίρι του 2022, υπήρξε ένας από τους συντελεστές της καλής παρουσίας που είχε ο Πανιώνιος στο Πρωτάθλημα της Super League U17.

Φέτος προτίμησε να μείνει στην «κυανέρυθρη οικογένεια» και να αγωνιστεί με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας στο Πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ, που προέκυψε από τη συνεργασία με τη Νίκη Αλίμου. Ο λόγος για τον Σάμι Λααρούσι, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής (3/3) σημείωσε χατ τρικ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, οδηγώντας την ομάδα του σε επικράτηση με ανατροπή και σκορ 3-1 στο γήπεδο Ακαδ. Πλάτωνος απέναντι στον τοπικό Πλάτωνα.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λάμπου (1-0) λίγο πριν την ανάπαυλα (45'), όμως στο δεύτερο μέρος... ανέλαβε δράση ο 17χρονος άσος ο οποίος «χτύπησε» τρεις φορές! Στο 58ο λεπτό ισοφάρισε με χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Δήμος (1-1), στο 81' σημείωσε το 1-2 με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Δήμου και στο 95' έγραψε το 1-3 με ωραίο πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Τούσα (1-3). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Γ. Μούτου είχε και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Λασηθιωτάκη, όπως επίσης κι άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Διαιτητές: Καπετανάκης, Κορδιάς-Μακαρέ

ΠΛΑΤΩΝ (Γιώργος Καλούδης): Ζαραβέλης, Πελέκης (77' Μουζάκης), Τσακαρδάνος, Μυλωνάς, Αναγνώστης, Σπάτα (77' Ξούρας), Λιλάι, Ντούπης (54' Ψαρουδάκης), Κορφιάτης, Λάμπος, Μουσαμπέλλιου (33' Καραμάνος)

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ (Γιώργος Μούτος): Γαβαλάς, Φύτρος, Τούσα, Ντάμιαν, Λέκκας, Καραμπής, Ντάπε (86' Θυμιανός), Δήμος, Λασηθιωτάκης (86' Παπαργύρης), Λααρούσι, Γεωργαράκος (66' Καλομοίρης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35