social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άντεξε ο Αρίων, 1-1 με την άστοχη Νέα Σμύρνη

Άντεξε ο Αρίων, 1-1 με την άστοχη Νέα Σμύρνη

Το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' ΕΠΣΑ δεν ανέδειξε νικητή.

Νέα Σμύρνη και Αρίων έμειναν στο ισόπαλο 1-1 σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να έχουν τις σπουδαίες ευκαιρίες για τη νίκη και τους φιλοξενούμενους να αντέχουν την πίεση και να παίρνουν ένα αποτέλεσμα, το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως στο φινάλε του αγώνα.

Στο δημοτικό στάδιο «Γ. Κοσικίδης» της Αργυρούπολης έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο οι «ροσονέρι» είχαν την υπεροχή και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, η μπάλα προσγειώθηκε στο οριζόντιο δοκάρι σε σέντρα σουτ του Μπέκιου στο 16'. Εν τέλει, ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Νούλα (1-0).

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης, χάρη σε αποφασιστική κεφαλιά του Αλημπαλή που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ Κουλουρίδη (1-1). Εκτοτε η Νέα Σμύρνη πίεσε για το νικητήριο γκολ, έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να το πετύχει, όμως πότε ο αντίπαλος γκολκίπερ και πότε η δυστοκία των παικτών της, δεν της επέτρεψαν να πάρει το «τρίποντο». Μοιραία, η ομάδα του Γ. Ξυδιά είναι αναγκασμένη να αγωνιστεί για τη νίκη στη Μεταμόρφωση κόντρα στην πρωταθλήτρια Ένωση.

Διαιτητές: Σύψας, Καμπιώτης-Κατελανάκης

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (Γιάννης Ξυδιάς): Μ. Κουλουρίδης, Κοντοδιός, Κουκουλιτάκης, Νούλας, Μπιρμπίλης (86' Τσαπανίδης), Κόκκινος, Μπέκιος (59' Τσακναρής), Τσελίκας (77' Δικαίος), Α Κουλουρίδης, Παπουγιαννάκης, Γκιόνης

ΑΡΙΩΝ (Σταύρος Πολύμος): Κακοσαίος, Μπουρλέσης, Κουλτούκης, Δημόπουλος, Μηλιαράκης, Ζαγουράς, Σουτζίδης, Καραντζάς, Μπλάντσι (89' Αλεξίου), Τοπαλίδης, Αλημπαλής (75' Καλτσής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35