social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Στοπ» από... Σταμάτα στη Μαρκό!

«Στοπ» από... Σταμάτα στη Μαρκό!

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Μαρκό στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ διεκόπη χθες (23/10) το απόγευμα!

Στο γήπεδο της Σταμάτας οι πράσινοι υποχρεώθηκαν σε «λευκή» ισοπαλία (0-0) από την τοπική ομάδα, που πήρε από την πλευρά της έναν πολύτιμο βαθμό. Πάντως, η ομάδα του Μαρκόπουλου θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης και μετά τη διεξαγωγή των υπολοίπων αγώνων της 6ης αγωνιστικής.

Ένα δίλεπτο λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Στο 41ο λεπτό ο Ντούλιας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με εκτέλεση πέναλτι και στην αντεπίθεση ο Μπαλωμένος υπέπεσε σε αντικανονικό μαρκάρισμα, αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο και με αριθμητικο πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι δεν είχαν πρόβλημα, τουλάχιστον να κρατήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 60ο λεπτό ο Ταμπάκου είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, σε σέντρα σουτ που επιχείρησε.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Καραθανάσης-Δ. Τζαφόλιας

ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Μανουσάκης, Ταμπάκου, Πατρινός, Γιαννακίδης, Μπίτζος (46' Σιατραβάνης), Μαντζιώρος (80' Δεσύλλας), Ραυτακόπουλος (55' Παπιδάκης), Χρυσανθόπουλος, Μπερμπάντης (90' Ροκάι), Οσμανάι, Κοσκινάς

ΜΑΡΚΟ (Θαλής Τσιριμώκος): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Μπαλωμένος, Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Πίκουλης, Βασιλειάδης, Π. Ιατρού, Σαχσανίδης (46' Ερέκι), Σουλέλες (75' Κότσι), Ντούλιας (60' Γκεμίσης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35