social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο ΠΑΟ Καλυβίων έσπασε το αήττητο της Μαρκό (2-1)

Ο ΠΑΟ Καλυβίων έσπασε το αήττητο της Μαρκό (2-1)

Το μεγάλο αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ σημειώθηκε στο γήπεδο Καλυβίων.

Εκεί, ο τοπικός ΠΑΟ Καλυβίων πλήγωσε τη Μαρκό και της έσπασε το αήττητο που «έτρεχε» από το ξεκίνημα της σεζόν, επικρατώντας με 2-1. Συγχρόνως, εδραιώθηκε στην πρώτη τριάδα και απομακρύνθηκε αισθητά από την πεντάδα που οδηγεί στα πλέι άουτ για τη σωτηρία. Κορυφαίος για την ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη ήταν ο Κρασώνης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του θριάμβου! Στο 13ο λεπτό πλάσαρε ιδανικά μετά την ασίστ του Πασκάλι (1-0), ενώ άψογα ολοκλήρωσε τη φάση και στο 51ο λεπτό (2-1). Στο 20ο λεπτό ο Ντούλιας είχε ισοφαρίσει για τους πρωτοπόρους (1-1), που είχαν και δοκάρι με τον Σουλελέ στο 27ο λεπτό.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Σπυρόπουλος-Παπαδιώτης

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πέτρος Τσιγκούλης): Γκόλφης, Πασκάλι, Δεγαϊτας, Πλίτσης, Ντοβίνος, Δημητρόπουλος (46' Ντούμης), Χαρίσης, Νικολογιάννης, Μπότης (85' Μπούρμας), Κρασώνης (74' Ναούμ), Χατζής (54' Σύρος)

ΜΑΡΚΟ (Θαλής Τσιριμώκος): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος (53' Βασιλειάδης), Φλώρος, Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Τσίκλος (62' Ερέκι), Κότσι (80' Ιατρού), Ντούλιας, Σαχσανίδης, Πικούλης (79' Χαλίλι), Σουλελές (46' Γκεμίσης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35