social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πλήρωσε« τη δυστοκία του ο Αχαρναϊκός, 1-1 με Γλυκά Νερά

«Πλήρωσε« τη δυστοκία του ο Αχαρναϊκός, 1-1 με Γλυκά Νερά

Την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑΝΑ είχε ο Αχαρναϊκός πριν την έναρξη της 14ης αγωνιστικής, αλλά την άφησε να πάει χαμένη!

Σε μία αγωνιστική στην οποία ο πρωτοπόρος Παλληνιακός εξέτισε το ρεπό του, ο σύλλογος του Μενιδίου υποδέχθηκε τα Γλυκά Νερά, με τα οποία έμεινε στο 1-1, «πληρώνοντας» ουσιαστικά την αδυναμία του να μετουσιώσει τις καλές στιγμές που δημιούργησε. Από την άλλη, οι μπλε έμειναν «όρθιοι» και απέσπασαν έναν σημαντικό βαθμό.

Μόλις στο 20ο λεπτό ο Στραβομύτης έβαλε μπροστά στο σκορ τους πράσινους με εκτέλεση φάουλ (1-0), με τον Στίσι να φέρνει το ματς στα ίσια στο 60ο λεπτό (1-1). Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το νικητήριο γκολ, το οποίο άγγιξαν σε δύο περιπτώσεις με τον Μαβίδη. Στην πρώτη πλάσαρε άουτ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και στη δεύτερη είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι από την κεφαλιά που επιχείρησε.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Σπυρόπουλος-Παπαδιώτης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μάκης Παπαδόπουλος): Μυλωνάς, Αθανασόπουλος, Βασιλόπουλος, Μαγγίνας, Νίκας, Μανάλης, Νταγιάντας (75' Καρδάσης), Αμπάρα, Στραβομύτης, Γ. Μπαστάνης (70' Μαβίδης), Σπυρίδης (85' Θ. Μπαστάνης)

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Δημήτρης Μαντούκας): Κύρκος, Χριστοδούλου, Θεοχάρης (46' Στίσι), Μανουσάκης, Μουρούτης, Βάρδας, Βλάχος, Μάνδαλος, Δρούγκας (75' Μπολέτσης), Βασιλόπουλος, Παξιμάδης (46' Βιταλιώτης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35