social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδόπουλος: Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, ήμασταν εμείς

Παπαδόπουλος: Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, ήμασταν εμείς

Η ολοκλήρωση του αγώνα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (16/1) στο γήπεδο «Γ. Κυριάκης» της Άνοιξης βρήκε τον Αχαρναϊκό να μένει στη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην τοπική ομάδα, παρότι είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τον δρόμο της επιστροφής με τους βαθμούς της νίκης.

Μιλώντας στο Soccerlive, o Μάκης Παπαδόπουλος παρουσίασε την εικόνα του αγώνα, όπως τον έζησε από τον πάγκο του, εξηγώντας για ποιους λόγους δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ένα λιγότερο καλό δεύτερο. Είχαμε, επίσης, δύο φάσεις στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Λένγκα και με τον Σπυρίδη στις οποίες αν είχαμε πετύχει ένα γκολ, θα είχε πάρει άλλη τροπή το παιχνίδι. Κερδίσαμε επτά με οκτώ κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ» περιέγραψε αρχικά και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι ο αντίπαλος έμεινε κάποια στιγμή με δέκα παίκτες, ήμασταν πιο υποτονικοί. Παρ' όλα αυτά, είχαμε και την ευκαιρία με το πέναλτι, το οποίο όμως χάθηκε. Αν μία ομάδα έπρεπε να πάρει το τρίποντο, ήμασταν εμείς».

Εν κατακλείδι, ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε: «Σε ένα γήπεδο μικρό, από αυτά που δεν μας βολεύουν καθόλου απέναντι σε κλειστές άμυνες, δεν μπορέσαμε να πετύχαμε τον στόχο μας, που ήταν μόνο η νίκη. Δεν μας... βγήκε! Είμαστε ευχαριστημένοι, όμως, από την απόδοσή μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35