social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπορούσε νίκη η Άνοιξη στον Άγ. Στέφανο (1-1 με Ολυμπιακό)

Μπορούσε νίκη η Άνοιξη στον Άγ. Στέφανο (1-1 με Ολυμπιακό)

Ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο τους βαθμούς της νίκης, ήταν εκείνη που τους πλησίασε περισσότερο, στο τέλος όμως η Άνοιξη δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία στον Άγιο Στέφανο και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Σε ματς για την 18η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ, οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούνται έξι βαθμούς κάτω από τη διαχωριστική γραμμή. Στο 43ο λεπτό ο Μούκα άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1), όμως στο 67ο λεπτό ο Κιρτζιαλίδης σημείωσε άλλο ένα υπέροχο γκολ, αυτή τη φορά με γυριστό σουτ σε σέντρα του Σεΐτι για το 1-1. Στο 86ο λεπτό η ομάδα της Άνοιξης είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το «τρίποντο», όμως από την άσπρη βούλα ο Ζιβάνοβιτς «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι στο χτύπημά του α λα Πανένκα.

Διαιτητές: Ρεντίφης, Μπουξμπάουμ-Κάλλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Κωνσταντάς, Ζαχαράκης, Δεγαϊτας (46' Κολιμάτσης), Μεταλλινός, Ζώνας, Σαλαπάτας, Κιρτζιαλίδης, Μαγγίνας (46' Αργυρίου), Μακρίδης (57' Καλκανάκος), Στάμος (85' Νταβαρίνος), Σεΐτι

ΑΝΟΙΞΗ (Δημήτρης Κοσμάς): Παππάς, Γεωργούσης (52' Μαυρίδης), Θ. Πανάγου, Α. Πανάγου, Πέτας, Τρακάκης, Κουλλόλι (74' Νησωτάκης), Παληαρούτας (74' Συρανίδης), Μούκα (90' Στάθης), Ζιβάνοβιτς, Καζβιρόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35