social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καταιγιστικός ο Παλληνιακός (7-0 τον ΠΑΟ Καλυβίων) πριν το ντέρμπι της Ραφήνας

Καταιγιστικός ο Παλληνιακός (7-0 τον ΠΑΟ Καλυβίων) πριν το ντέρμπι της Ραφήνας

Δυναμική εκκίνηση έκανε στη διαδικασία των πλέι οφ ο Παλληνιακός και έστειλε μήνυμα στην Τριγλία, ενόψει της αναμέτρησής τους την Τετάρτη (16/3) για τη 2η αγωνιστική.

Η ομάδα της Παλλήνης υποδέχθηκε τον ΠΑΟ Καλυβίων, του οποίου επιβλήθηκε με το εμφατικό 7-0, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Κασάπη που σημείωσε χατ τρικ.

Μετά από ένα καλό πρώτο τέταρτο των φιλοξενούμενων, στο οποίο έχασαν ευκαιρίες να προηγηθούν, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 21ο λεπτό με πλασέ του Κοντογιάννη (1-0). Επτά λεπτά μετά (28') ο Χρ. Δημογιάννης έγραψε το 2-0 με σουτ, για να ακολουθήσουν άλλα τρία γκολ μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους! Στο 39' ο Κυριόπουλος με σουτ από θέση εκτός περιοχής έκανε το 3-0, στο 42' ο Κασάπης άνοιξε... λογαριασμό με πλασέ για το 4-0 και στο 44' ο Κυριόπουλος πέρασε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ Γκόλφη για το 5-0. Στο 54ο λεπτό ο Κασάπης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0 και στο 70' ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 7-0.
Διαιτητές: Παπαποστόλου, Αλεξοπούλου-Τσελεπίδης
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Καραμπιέτ, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ (58' Τρυφιάτης), Κοντογιάννης, Β. Δημογιάννης, Κασάπης (69' Καραμπίνης), Χ. Δημογιάννης (58' Γαληνάκης), Κυριόπουλος, Παναγιώτου (69' Παλαμάρης), Πράπας (72' Σεϊτάι)
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Γκόλφης, Πασκάλι (61' Μασκάι), Μπάκος, Πλίτσης, Ντοβίνος, Δημητρακόπουλος, Χαρίσης, Νικολογιάννης (69' Καρελιώτης), Μπότης, Κρασώνης (61' Κοκαβέσης), Χατζής (69' Μπούρμας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35