social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ ο Άρης Βούλας, στα πέναλτι (4-2) την Τριγλία Ραφήνας!

Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ ο Άρης Βούλας, στα πέναλτι (4-2) την Τριγλία Ραφήνας!

Μία... ολόχρυση σελίδα πρόσθεσε στο βιβλίο της ιστορίας του ο Άρης Βούλας, οι άνθρωποι του οποίου ζουν μαγικές στιγμές!

Οι κιτρινόμαυροι της Βούλας πανηγυρίζουν από σήμερα (20/4) το απόγευμα για την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου της ιστορίας τους, αφού στον μεγάλο τελικό κατέβαλαν στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2 την Τριγλία Ραφήνας! Στην πέμπτη και τελευταία εκτέλεση για την ομάδα του Τ. Τασιόπουλου, ο Κριλής νίκησε τον Σύρακα και έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στον αγωνιστικό χώρο και την εξέδρα του γηπέδου της Κερατέας! Το ενενηντάλεπτο, όπως και η ημίωρη παράταση, είχαν ολοκληρωθεί χωρίς γκολ (0-0), με τον Άρη να έχει την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και τις περισσότερες καλές στιγμές για γκολ.
Η διαδικασία των πέναλτι: Ρομάνο (1-0), Βίλα (1-1), Ατματσίδης (2-1), Γερόνυμος (2-2), Φουκαράς (3-2), Καστράτι (άουτ), Γκαβασιάδης (μπλόκαρε ο Σύρακας), Τζίτζης (απεκρουσε ο Προβίδας), Κριλής (4-2)
Διαιτητές: Φωστέρης, Γκούβας-Αλεξοπούλου
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Ατματσίδης, Ρεσούλι, Λάσκος, Αφράτης, Γκούρας, Μιραφιόρι (68' λ.τρ. Ηλιάδης), Φουκαράς, Γκαβασιάδης, Ρομάνο, Κριλής
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μεϊμάρογλου, Ι. Τσούκας, Γερόνυμος, Παπάζογλου (75' Καστράτι), Νταής, Κ. Τσούκας, Βίλα, Ζαφειρόπουλος.

(Φωτο: Livestream Sports TV _ Ntelos media)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35