social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αχαρναϊκός: Νέος γενικός αρχηγός ο Νάσος Μετεβελής

Αχαρναϊκός: Νέος γενικός αρχηγός ο Νάσος Μετεβελής

Η παρουσία του Δημήτρη Κουλούρη στον Αχαρναϊκό δίνει μια νότα αισιοδοξίας στην ομάδα του Μενιδίου αφού ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε γνωστές τις προθέσεις του στην παρουσία του που έγινε στο δημαρχείο της Πόλης την προηγούμενη Παρασκευή.

Ήδη τα πρώτα στελέχη που θα βρισκονται στο Δ.Σ. έγιναν γνωστά και ένα από αυτά που θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι η θέση του γενικού αρχηγού. Ο κ. Κουλούρης γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη θέση είναι ιδιαίτερη και θα χρειαστεί έναν άνθρωπο που θα του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και θα γνωρίζει πως θα τρέξει το οργανωτικό κομμάτι. 

Ως εκ τούτου, και όπως ήταν λογικό, νέος γενικός αρχηγός του Αχαρναϊκού αναλαμβάνει ο Νάσος Μετεβελής. 

Ο γνωστός παράγοντας μετά τη θητεία που είχε μαζί με τον κ. Κουλούρη σε Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας και Εθνικό Πειραιά, έρχεται και στον Αχαρναϊκό προκειμένου να βοηθήσει με τις γνώσεις του.

Ο κ. Μετεβελής έχοντας υπάρξει ως ποδοσφαιριστής σε πολλές ομάδες και γνωρίζοντας την ιδιοσυγκρασία του κ. Κουλούρη, έρχεται σε μια νευραλγική θέση προκειμένου με την παρουσία του να ανεβάσει το επίπεδο του Αχαρναϊκού.

Ήδη μάλιστα έχει σηκώσει μανίκια και τρέχει σημαντικά οργανωτικά θέματα που αφορούν την ομάδα.

Μάλιστα σήμερα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της robbie di kappa όπου πήρε την προσφορά για το ρουχισμό του συλλόγου ενόψει της σεζόν 2022-2023. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αχαρναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ιταλική εταιρεία ένδυσης και όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει το κομμάτι να "Εξοπλίσει" με ρουχισμό τους Μενιδιάτες. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35