social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ομορφιές» ο Αχαρναϊκός στην ανεπίσημη πρεμιέρα του

«Ομορφιές» ο Αχαρναϊκός στην ανεπίσημη πρεμιέρα του

Το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε προσφέρεται πολύ περισσότερο για δουλειά και σαφώς λιγότερο για συμπεράσματα.

Κάποιες πρώτες σκέψεις, ωστόσο, δεν θα ήταν δυνατόν να μην δημιουργήσει ο Αχαρναϊκός με την εμφάνισή του στην ανεπίσημη πρεμιέρα του για τη σεζόν 2022-2023! Στο γήπεδο Μενιδίου είχε μία επιβλητική παρουσία απέναντι σε ομάδα που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ, όπως είναι η Ανθούπολη, επικράτησε με σκορ 4-1 και έδειξε πως -αν μη τι άλλο- ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην Α' ΕΠΣΑΝΑ και να διεκδικήσει την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Στο πρώτο ημίχρονο, μάλιστα, οι πράσινοι ήταν ορεξάτοι, φτάνοντας σε αυτό το διάστημα να προηγηθούν με 4-0. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Βλαχίδης άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Αντωνόπουλου (1-0), στο 28' ο Ταμπάκης έγραψε το 2-0, στο 41' ο Βλαχίδης έπαιξε το «1-2» με τον Σπυρίδη και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Ταμπάκη να σκοράρει ξανά στο 44', αυτή τη φορά με τακουνάκι, έπειτα από ατομική ενέργεια του Σπυρίδη και σέντρα στο σημείο του πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους Περιστεριώτες, που δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, να μειώνουν στο 74ο λεπτό με κεφαλιά του Μπίμπιζα.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σήφης Βενάκης) Μπονατάκης, Αμπάρα, Μάναλης, Νικολόπουλος, Μαγγίνας, Αποστόλου, Τσιμπουρλάς, Αντωνόπουλος, Ταμπάκης, Σπυρίδης, Βλαχίδης.

Επαιξαν ακόμη οι: Φουτράκης, Αγοραστός, Δημητρόπουλος, Σταύρου, Μειρέλες, Σίλβα, Λύγκος, Στραβομύτης, Υπο Δοκιμήν. 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Κακιώρης, Στρείδης, Πάσσαρης, Λινάρδος, Τζαβάρας, Παπανίκος Ηλιόπουλος, Ρεστζόβ, Ρούτσης Ξυνογαλάς.

Έπαιξαν ακόμη οι Κυριαζής, Μπίμπιζας, Φόνσου, Δούκας, Πανίδης, Καψάλης, Βανταράκης, Χιώτης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35