social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική νίκη ο Αχαρναϊκός, 3-1 την Αγία Ελεούσα

Φιλική νίκη ο Αχαρναϊκός, 3-1 την Αγία Ελεούσα

Νικηφόρο ήταν το τρίτο φιλικό του Αχαρναϊκού καθώς επικράτησε με 3-1 της Αγίας Ελεούσας.

Οι πράσινοι πραγματοποιώντας εντυπωσιακό πρώτο εικοσάλεπτο έδειξαν ότι διαθέτουν αρκετή ποιότητα, ωστόσο, μετά το 30' η Αγία Ελεούσα ανέβασε την απόδοση της και έδειξε ότι είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα που όποιος την υποτιμήσει θα το πληρώσει.

Στο 10' έγινε το 1-0 όταν ο Νικολόπουλος με κεφαλιά μετά από κόρνερ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στο 12' ήταν η σειρά του Λύγκου να χριστεί σκόρερ καθώς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη σέντρα του Ταμπάκη και με προβολή διπλασίασε τα τέρματα του Μενιδιάτικου συλλόγου.

το 23' η Αγία Ελεούσα μείωσε σε 2-1, όταν ο Σωτηρόπουλος από δεξιά έκανε σέντρα-ξυράφι και ο Τουφεξίδης με προβολή σκόραρε.

Στο β' μερος οι δυο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές με τον Μανώλη Λύγκο να αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 87' κάνοντας το τελικό 3-1.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σήφης Βενάκης) Μπονατάκης, Σταύρου, Μάναλης, Νικολόπουλος, Αγοραστός, Αποστόλου, Αντωνόπουλος, Ούγκο Άντρε, Λύγκος, Ταμπάκης, Βλαχίδης.

Στο β' μέρος έπαιξαςν οι Αμπάρα, Φουτράκης, Σπυρίδης, Μαγγίνας, Τσιμπουρλάς, Υπο Δοκιμήν.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης)Αλεξόπουλος, Μαζμανίδης, Κρητικός, Μπάκας Α., Λαδενογλου, Μαθιούδης, Σωτηρόπουλος, Κατσικογιάννης, Τουφεξίδης, Κυβελος, Καραδήμας.

Έπαιξαν ακόμη Βίλλα, Τσιγκόπουλος, Γαλάνης, Καζάλας, Τσαγκαρης, Γκουτίδης, Κατσικανταής, Πατσατζογλου, Κοπανας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35