social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή Τσιγκούλη στην Τριγλία Ραφήνας

Επιστροφή Τσιγκούλη στην Τριγλία Ραφήνας

Στο πρόσωπο ενός παλαιού γνώριμου βρήκε η διοίκηση της Τριγλίας Ραφήνας τον εκλεκτό για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Παρασκευαΐδη στην τεχνική ηγεσία και να οδηγήσει την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Ο λόγος για τον Πέτρο Τσιγκούλη, ο οποίος αναλαμβάνει μάλιστα αυξημένες αρμοδιότητες, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση θα είναι προπονητής και της Κ18, όπως επίσης και υπεύθυνος της Ακαδημίας του κιτρινόμαυρου συλλόγου. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Μεγάλη επιστροφή στην ομάδα μας….

Ο Πέτρος Τσιγκούλης, που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας μας, επανέρχεται στον προπονητικό θώκο της ομάδας μας, στην αντρική ομάδα καθώς και στην Κ18.

Για την ιστορία, ο Πέτρος είναι εκείνος που ξεκίνησε μαζί μας το όραμα των ακαδημιών στις αρχές της δεκαετίας του '90. Τα χρόνια αυτά που ελάχιστες ομάδες είχαν δημιουργήσει οργανωμένες ακαδημίες ποδοσφαίρου στην περιοχή της ανατολικής Αττικής.

Θα διατελέσει και υπεύθυνος ακαδημιών ώστε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο το όραμα εκείνο, το οποίο βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια με μεγάλες διακρίσεις και σπουδαίους αθλητές με ήθος και αξίες.

Καλώς ήρθες κ. Τσιγκούλη!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35