social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαρωνικός Αναβύσσου: Η μοναδική αήττητη ομάδα στην Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Σαρωνικός Αναβύσσου: Η μοναδική αήττητη ομάδα στην Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Σε αυτό το απαιτητικό και υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας στην Ανατολική Αττική, υπάρχουν πολλοί τρόποι για χάσεις ένα παιχνίδι.

Σχεδόν κάθε αντίπαλος (ή οι περισσότεροι εξ αυτών), διαθέτουν τουλάχιστον έναν τρόπο. Ποιοτικά σύνολα, εξαιρετικές επιθετικές γραμμές, απροσπέλαστες αμυντικές γραμμές, σκληρές έδρες, brand names από ανώτερες κατηγορίες. Κάποιες ομάδες ενδεχομένως να συνδυάζουν κάποια από τα παραπάνω.

Για τον Σαρωνικό Αναβύσσου, πάντως, μέχρι στιγμής τρόπος για να χάσει δεν έχει βρεθεί κανείς! Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη παραμένει η μοναδική αήττητη μεταξύ των 16 ομάδων που αγωνίζονται στην Κατηγορία, έχοντας αποκτήσει τούτο το προνόμιο χάρη στην ήττα που υπέστη ο -πρωτοπόρος κατά τ' άλλα- Αστέρας Βάρης στο Μενίδι την περασμένη Κυριακή (29/1). Έπειτα από 17 αγωνιστικές, οι κυανόλευκοι έχουν να παρουσιάσουν 9 νίκες, 6 ισοπαλίες, το «τρίποντο» στα χαρτιά με τον ΑΟ Σταμάτας και το ρεπό τους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στη 2η θέση με 36 βαθμούς και 5 λιγότερους από τον Αστέρα.

Εστιάζοντας στις μάχες με τους πιο δυνατούς αντιπάλους, έχει αναδειχθεί ισόπαλος με Αχαρναϊκό (0-0), Αστέρα Βάρης (0-0) και Κεραυνό Κερατέας (1-1), ενώ έχει νικήσει την Τριγλία Ραφήνας (0-1), τον Αήττητο Σπάτων (4-2), ενώ έφτασε στα μισά με συντελεστή τερμάτων 34-12. Με τα 34 γκολ που πέτυχε, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος αλλά και την πρώτη καλύτερη ως γηπεδούχος με 22 γκολ σε 9 αγώνες.

Το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου τον φέρνει μπρος σε μία μεγάλη πρόκληση, αφού το απόγευμα του Σαββάτου θα φιλοξενηθεί από τον Αχαρναϊκό σε ένα από τα εξ ορισμού πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν. Μάλιστα, η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη, αφού μέσα σε πέντε μέρες, την ερχόμενη Τετάρτη (8/2) θα υποδεχθεί τον Αστέρα Βάρης σε ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Ποια θα είναι η έκβαση της προσπάθειάς του σε αυτά τα δύο ματς, αλλά και εν γένει στο υπόλοιπο της σεζόν μέχρι το τέλος της, κανείς δεν μπορεί να το προδικάσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως με την έως τώρα παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα και, φυσικά, με το φοβερό αήττητο που διατηρεί, ο Σαρωνικός Αναβύσσου τείνει να μεγαλώνει!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35