social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επαναφορά η Τριγλία στο ντεμπούτο Μουλλάκη, 2-2 με Αχαρναϊκό

Επαναφορά η Τριγλία στο ντεμπούτο Μουλλάκη, 2-2 με Αχαρναϊκό

Σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων στο γήπεδο Αγ. Στεφάνου η Τριγλία κατάφερε να επιστρέψει από... βέβαιη ήττα και να αποσπάσει το ισόπαλο 2-2 από τον τυπικά γηπεδούχο Αχαρναϊκό, στο ντεμπούτο του Χρ. Μουλλάκη στην τεχνική της ηγεσία.

Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι είχαν την πλήρη υπεροχή, σημειώνοντας δύο γκολ και δημιουργώντας ευκαιρίες για περισσότερα! Μόλις στο 9ο λεπτό ο Ντιαττά σκόραρε με κεφαλιά για το 1-0, για να φτάσουμε στο 17' όπου ο Μανωλιάς εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, αλλά ο Πάντος απέκρουσε σωτήρια. Στο 32' ο Ντιαττά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, όμως ο διαιτητής Λάμπρου σφύριξε, χρεώνοντας επιθετικό φάουλ στον σκόρερ, ο οποίος τελικά βρήκε και δεύτερο γκολ στο 40' με ωραίο σουτ (2-0). Παρά το σοκ, η ομάδα της Ραφήνας άλλαξε την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε όχι μόνο να μπει στο ματς, αλλά και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Στο 61ο λεπτό ο Πράπας μείωσε με σουτ για το 2-1 και στο 92' ο Κ. Τσούκας σκόραρε από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που χρεώθηκε ο γκολκίπερ Φλώρος, για να γράψει το τελικό 2-2!

Διαιτητές: Λάμπρου, Μακρής-Ξουρίδας

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Φλώρος, Γκούφας, Μάναλης, Ηρακλής, Βασιλείου, Καρμοίρης, Τσιμπουρλάς (78' Μόττα), Παπαδόπουλος (46' Δημακάκος), Ντιαττά (62' Γεωργάκης), Μανωλιάς (86' Μανουσάκης), Βλαχίδης (62' Σπυρίδης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Χρήστος Μουλλάκης): Πάντος, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Ψαρρής, Α. Τσούκας, Σιαφάκας (46' Πράπας), Σένε (82' Χατζόπουλος), Νταή, Κ. Τσούκας, Ζαφειρόπουλος (94' Παπαδόπουλος), Χρηστακίδης (61' Δαμκάλης)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35