social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τέλειωσε» με τα... σενάρια ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου (1-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης)

«Τέλειωσε» με τα... σενάρια ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου (1-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης)

Η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, το σχετικά βατό πρόγραμμα του Θησέα Ν. Μάκρης τις επόμενες αγωνιστικές και το ρεπό που χρωστάει ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, είχαν επιτρέψει να δημιουργηθούν... σενάρια πριν από τη σέντρα του χθεσινού (19/3) αγώνα.

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι έκαναν το καθήκον τους, έφτασαν στη νίκη με 1-0 και «κλείδωσαν» την παραμονή τους στην Κατηγορία, ξεφεύγοντας στο +14 από τον αντίπαλό τους. Ανέβηκαν, μάλιστα, στις μεσαίες θέσεις της κατάταξης στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου επικρατεί συνωστισμός.

Το γκολ που έκανε τη διαφορά στο ματς του Αγ. Στεφάνου σημειώθηκε στο 45' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στίσι, το οποίο κέρδισε ο Σεΐτι. Κατά τα άλλα, έγινε ένα «κλειστό» ματς, με λίγες φάσεις και καλή διαχείριση από πλευράς Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Δ. Αλεξόπουλος-Χρ. Αλεξόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Ιωσήπου, Μαγκανάρης, Ερέκι, Κολιμάτσης, Ψαρρός, Π. Κλωνάρης, Στίσι (88' Δεγαΐτας), Ασημάκης, Οσμενάι (80' Παλυβός), Σεΐτι (88' Πανούσης), Γενούζης (66' Γ. Κλωνάρης)

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Βασιλάρας, Ρ. Ντολλάνι (66' Σένε), Καχόπουλος (83' Μόκας), Βεϊζάι, Μ. Τσέλιος, Κ. Τσέλιος, Παυλάκης, Α. Ντολλάνι, Νικηφοράκης (71' Μαγγίνας), Ζέκιο.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35