social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πιάνει δουλειά ο Λάττας στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Πιάνει δουλειά ο Λάττας στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Ένας παλαιός γνώριμος ενεργοποιήθηκε στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, προκειμένου να συμβάλει στη δημιουργία της καινούριας ομάδας, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μαγγίνα από την τεχνική ηγεσία και την αλλαγή σελίδας στον σύλλογο.

Καθήκοντα τεχνικού διευθυντή ανέλαβε ο Λευτέρης Λάττας, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως προπονητής στους ερυθρόλευκους. Η διοικηση του Δημήτρη Μακρή σε συνεργασία με τον Λ. Λάττα θα προχωρήσουν άμεσα στην πρόσληψη του ανθρώπου που θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην άκρη του πάγκου. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«O πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Oλυμπιακού Aγίου Στεφάνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Eλευθέριο Λάττα. Tο όνομα του κ. Λάττα συνδέεται άμεσα με την ιστορία του συλλόγου μας καθώς έχει διατελέσει τεχνικός της ομάδας επί σειρά ετών. Πλέον, έφτασε η στιγμή να μας βοηθήσει με την εμπειρία και τις γνώσεις του από ένα άλλο, εξίσου σημαντικό πόστο, καθώς πρόκειται να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Λευτέρη σου ευχόμαστε καλή σεζόν και πολλές επιτυχίες!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35