social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τη νίκη ο Παλλαυρεωτικός, στάθηκε καλά η Πεύκη (0-1)

Τη νίκη ο Παλλαυρεωτικός, στάθηκε καλά η Πεύκη (0-1)

Σε μία αναμέτρηση μεταξύ ομάδων από διαφορετικές Ενώσεις στο δημοτικό γήπεδο Πεύκης, ο Παλλαυρεωτικός επικράτησε με 1-0 του τοπικού ΑΟ Πεύκης, σε ένα τεστ διάρκειας 80 λεπτών που πρόσφερε χρήσιμα συμπεράσματα στους δύο προπονητές.

Από πλευράς γηπεδούχων ο Μ. Ραφαηλίδης πήρε μία πολύ καλή εικόνα από την ομάδα του τηρουμένων των αναλογιών και με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα σύνολο που «χτίζεται» τώρα και είναι προφανές ότι δεν μπορεί να έχει είτε ολοκληρωμένο ρόστερ είτε ομοιογένεια. Από την άλλη, ο Γ. Δημητρόπουλος είδε τους παίκτες του να βγάζουν πράγματα από όσα έχουν δουλέψει στην προετοιμασία, αλλά και να έχουν «βαριά» πόδια.

Το γκολ της επικράτησης για την ομάδα του Λαυρίου σημειώθηκε στο 55ο λεπτό έπειτα από προβολή του Ταμπάκη (φωτο) σε σέντρα του Φετολλάρι.

ΠΕΥΚΗ (Μάκης Ραφαηλίδης): Γαϊτανίδης, Βότσης, Γιοβάνης, Μπακογιάννης, Ρεσούλι, Σταθούκα, Κότσι, Σκόπης, Βασίλι, Παναγιώτου, Μπαζώρας

Αγωνίστηκαν επίσης οι Παναγής, Τσεκούρας, Τσουκαλάς, Μαλίκι, Χατζής.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Κόλιας, Μωραΐτης, Φετολλάρι, Γιουσέβ, Μεγαλοοικονόμου, Χουσεΐν, Μαυροθαλασσίτης, Παπανικολόπουλος, Πρέντι, Ταμπάκης, Δούμας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ζυγούρης, Κωτσαλάς, Μπεργιάννης, Μπουντόβας, Σταυρίδης, Μητσόπουλος, Πιτσικάλης, Παληγεώργος, Κοντιζάς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35