social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από το Λαύριο ο Αχαρναϊκός, 1-0 τον Παλλαυρεωτικό

Πέρασε από το Λαύριο ο Αχαρναϊκός, 1-0 τον Παλλαυρεωτικό

Σπουδαίο «τρίποντο» σε δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο πέτυχε σήμερα (11/10) το απόγευμα ο Αχαρναϊκός, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Ύστερα από ένα ενενηντάλεπτο που έγινε κάτω από ισχυρό άνεμο η ομάδα του Γ. Παπακωστούλη επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο «Π. Βογιατζής» επί του Παλλαυρεωτικού, χάρη σε γκολ του Μπιταξή στο 74' με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νατσιόπουλου. Κατά τα άλλα, ο αγώνας πήγε στη δύναμη, με τους ποδοσφαιριστές να δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους σε αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Διαιτητές: Τριγάζης, Τσέλιος-Κωστάκης

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Παντ. Μητσόπουλος (76' Κόλλιας), Χουσεΐν (76' Παυλ. Μητσόπουλος), Ζυγούρης, Κωτσαλάς, Παληγεώργος (88' Σταυρίδης), Δούμας, Μωραΐτης, Μπεργιάννης, Ταμπάκης, Πρέντι, Φετολλάρι

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Γκούφας, Νάκας, Μπιταξής, Τσίκλος, Πινιώτης, Γκούφα (85' Μπιμάι), Γερώνυμος (46' Ματσούκας), Βλαχίδης (46' Σάχα), Νατσιόπουλος (75' Μάναλης), Χατζής (67' Παπαδόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35